Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kicsi a farkam, így is lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi a farkam, így is lehetek jó szexelő?

Figyelt kérdés
A barátnőm tudom hogy nem örül mert 12 cm van a gatyámban és vékony is. De mindig feláll rá, nem kell hozzá erotikus anyag és 20 perc az átlag döngetés. Szerintetek ezeknek örül, vagy a méretem miatt senki vagyok? Tőle nem merem megkérdezni... :(

2018. szept. 2. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Biztos kicsinek találja, de soha nem fogja bevallani.
2018. szept. 2. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Nem vagy senki...

Hogyha veled maradt akkor neki tetszik és az a lényeg

2018. szept. 2. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

O szukebb vagy tagabb tipus?

Szerintem ha szeret nem emiatt fog elhagyni de nem hiszem hogy annyira orul neki. Viszont ha jo a technikad vagy a nyelv esetleg kezmunkad akkor nem lesz hianyerzete.

2018. szept. 2. 13:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Ő az első barátnőm szóval annyira nem értek hozzá, de szerintem szűk, mert megvan a szorító érzés számomra :)
2018. szept. 2. 13:46
 5/5 he84 ***** válasza:
Nem vagy senki, nem a méretektől függ egy ember értéke, gondolok bármilyen méretre, nem csak intim méretre. Inkább legyen kicsi, mint túl nagy, mert a nagy pénisszel rendszeresen és jobban fáj, főleg ha vastagabb is. Ha szeret, tisztel téged és ha ügyesedsz, akkor nincs semmi baj. Ha annyira baj lenne neki, akkor nem lenne veled.
2018. szept. 2. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!