Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti, hogy reagálnátok ha meglátnátok egy szexelő párt egy parkban és azt akarja csatlakozz egy 3-asra vagy többre?
Figyelt kérdés
18-30 közötti fiúk lehetőleg, perverz felfogással2017. márc. 25. 21:24
1/17 anonim válasza:
Ha bejön a pár, akkor gumit fel és hajrá!
23/F
2/17 anonim válasza:
megmondanám, hogy nem engem keresnek és jó szórakozást
24F
3/17 anonim válasza:
ha szimpatikusak beszállnék, de ha túl sokan lennénk zavarna, akkor tuti nem
4/17 anonim válasza:
Jó lenne ha egyátalán az álmaimban megtörténhetne ez...
5/17 anonim válasza:
Aztán eljutnánk odáig, hogy a csajt egy pasi dugja punciba, a másik popsiba, a harmadik pasit szopja, kettőnek meg veri. Basszus, ha csaj lennék, tuti kipróbálnám :D
23/F
7/17 anonim válasza:
Úgy csinálnék, mintha meg se hallottam volna, és tovább haladnék.
8/17 anonim válasza:
# 5
Így is kipróbálhatod, max. eggyel kevesebb fővel akciózol.
9/17 anonim válasza:
Megkérném őket, hogy kezdjék ők először, aztán a ruháikkal elrohannék.
Hogy verné meg valaki félholtra a parkban szexelőket! Másoké is az a hely, nem csak a tiétek! Én az ilyen embereknek csupa rosszat kívánok, sok szenvedést, gyötrelmeket.
10/17 anonim válasza:
Érted, mész egy sötét parkban, fél szemmel azt lesed, melyik irányból próbálnak meg leszúrni, és hirtelen egy bokorból kiszól egy pár, hogy a boldogságukat az fokozná, ha elővennéd a farkadat és bedugnád egy ismeretlen nőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!