Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha meglátnátok, hogy egy srác magához nyúl buszon, az autójában, megnéznézek, tetszene-e?
Úgy tennék mintha nem látnám nem igazán érdekel nem is beszélve arról hogy ezt még sokan másokat is láthatják esetleg gyerekek stb... Szóval nem ha ki akarod verni ott a szobád vagy a fürdőkád ez nem normális...
Nem hiszem hogy tennék feljelentést de sokan mások igen
Próbáld ki , megtudod hogy örülnek.
Nekem konkretan volt egy ilyen esetem. Az pasi picit hatrebb ult a buszon elovette a szerszamat es elkezdte verni mikozben mereven engem nezett.
En halalra remultem es inkabb prpbaltam ugy tenno mint ha nem latnam. Ez rohadt beteg.
Égett a pofàmról a bőr, mikor ilyet megláttam.
Bevásárlóközpontba mentem a két lányommal, mikor meg kijöttünk és beültettem őket a kocsiba akkor veszem észre hogy a mellettünk levő autóban egy pasi veri magának.
Most őszintén mit gondol az ilyen? Hogy lehet valaki ennyire nem normális? Basszus még az a jó, a gyerekek nem látták meg.
Idióta az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!