Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nem érzitek sértőnek, ha szex közben a srác rendszeresen magához nyúl kézzel?
Próbálom úgy megfogalmazni hogy ne tiltsák itt le.
Én sértőnek tartom, amikor partnerem a szerszámát kézzel izgatja, és nem rám bízza az ő örömforrását. Úgy érzem vagyok annyira vonzó, hogy látványommal és viselkedésemmel felizgassam, vagyok olyan jó az ágyban, hogy eljuttassam a csúcsra.
Ráadásul mindez miatt többnyire önmagukkal vannak elfoglalva.
Miért csinálják ezt a pasik? Már a harmadik ilyen barátom van. Kezdek kicsit kiábrándulni. Ez általános jelenség vagy csak én fogom ki mindig a béna férfiakat?
Nincs benne semmi...ha előtted maszturbálna, akkor is magához nyúlna..
Szerintem inkább az önérzetedet bántja ez, de tök feleslegesen...
Szerintem ez teljesen normális. Én is, és még sokan mások is igy csinálják. Ne aggódj, nem arról van szó, hogy ne lennél jó, nanem pont arró, hogy a barátod szeretné a legjobb formáját hozni. És az is teljesen normális, hogy ennek érdekében mindent megtesz. Pl, ha kiszárad a szája a barátodnak, nem várja el senki se, hogy megnyald helyette az ajkát, vagy igyál helyette. Tüsszenteni se akarj helyette.
Szóval ne gondold túl a dolgokat.
te most arra gondolsz, amikor izgalmában néha kicsit húzogatja amíg bámul téged?
Ez kb olyan mint amikor a lány turkál a hajában, a mellét markolássza vagy a csiklójához nyúl.
Te azt akarod, hogy ne legyen melletted teljesen felszabadult és ne élvezzen, mert csak te adhatsz élvezetet? Akkor a megoldás, hogy jobban adod, annyira jól, hogy nem akarja magának csinálni.
Én csak akkor, ha nem foglalkozik velem, mert éppen pl. a haját köti össze...
Vagy ha nem otthon vagyunk és úgy érzem hogy vagy egy óráig bírnám ha szopna, de nincs annyi időnk.(meg így ő sem fárad el annyira)
én sem tapasztaltam még ilyet.
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!