Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi fér bele egy szexkapcsolatba?
Figyelt kérdés
Tudom erre a kérdésre egyénileg nagyon sok választ lehet adni. Nekem szerintem nem szokványos szexkapcsolatom van valakivel már évek óta tart. Egyszer volt egy hosszabb megszakítás ugyan, de azóta megint hetente ágyba bújunk, amit én nem bánok mert imádom vele a szexet és szerintem ő is szereti (másképp minek találkoznánk hisz csúnyán mondva ez csak erről szól). Az utóbbi két alkalommal viszont észrevettem, hogy nem igazán akarja valahogy elterelődik a dolog arról, hogy szájjal kényeztessem. Ez zavar engem mert én ezt is szeretném csinálni és eddig azt hittem jó is vagyok benne. A probléma, hogy ettől kicsit megborult most a magamról alkotott kép és már olyanokon is elgondolkoztam, hogy lehet pl. felül sem teljesítek jól. Eléggé zavar, de rajta azt látom h amúgy ő élvezi és most nem tudom, hogy kérdezzem-e meg? mert ez lenne persze a tiszta. De rajta kívül nem volt még szexkapcsolatom nem tudom, hogy egyáltalán érdemes-e leülni ilyenekről beszélni, hisz ezt a párok szoktak vagy nem? Viszont elég kusza ez a dolog, hisz nagyon sok minden lelki vagy nem szexről szóló dolgot is megosztunk egymással együtt alszunk a múltkor elmentünk vacsorázni. Ezek nekem nem úgy hatnak mint egy szokványos szexkapcsolat de lehet csak én nem tudom, hogy mi is fér ebbe bele. Szerintetek érdemes erről beszélni vagy hagyjam és egyszerűen élvezzem amig jó?2018. aug. 28. 10:00
11/13 anonim válasza:
Szexről beszélni szexkapcsolatban szerintem alap. Ha valamit szeretnék kipróbálni, vagy a partneremnek valami nem tetszik, akkor elmondjuk és nem magunkban tartjuk.
Mi is együtt alszunk utána, sőt mielőtt szobára megyünk csinálunk ezt azt, mondjuk beülünk inni egyet valahova, vagy kajázni.
12/13 anonim válasza:
Sok szexkapcsolatom nem volt, a legtöbb általában arról szólt, hogy valakinél szex, kicsit összebújunk aztán viszlát. Egyszer volt olyan, hogy együtt alvás, pizzázás, jó is volt, csak kiderült hogy a srác többet akar és sértődés volt belőle.
13/13 anonim válasza:
Szexkapcsolatban kölcsönösen arra vagytok jók hogy ne kelljen szexuális segédeszközöket használni. Egy japán guminő pld, 2-3 m Ft.
Szóval csak szexuális segédeszközök vagytok egymásnak. Nem kell lelkizni, agyonragozni ezt a dolgot. Ha valami nem jó ki kell dobni és szerezni újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!