Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt hogyan kezdett bele egy szexkapcsolatba?
Siman csak szex volt vagy picit tobb?
Esetleg baratsag extrakkal?
Mennyi ideig tartott?
Es minden ami meg fontos erdekes lehet.
Koszonom :-)
Nekem volt szex kapcsolatom,és 1,5 évig tartott.Mind a ketten élveztük semmi baj nem volt vele. Mindent megtudtunk beszélni,mindent ki tudtunk próbálni a szexben,ami emberileg,és vágyilag lehetséges és vonzott mind 2-őnket. Úgy éreztem a lány nem csak a szexpartnerem hanem a barátom is. Ki alakult 1 bensőséges viszony,amiben elmondhattuk a vágyainkat,beszélhettünk az eddigi kapcsolatainkról,ki nem élt vágyainkról és hogy ez hol találkozik közös nevezőn.Vagy is a legőszintébb önmagunk lehettünk egymás előtt. Elmehettünk bárhová közösen csak barátnak éreztük egymást,nem volt érzelem alapja,inkább csak úgy mondanám hogy baráti szeretet.Persze ölelkezés vagy bújás ugyan úgy volt,hiszen a gyengédség mindenkinek jól esik,még 1 barátnak is. A 1,5 év után jöttek a gondok.A lány szerelmes lett és féltékeny,de betegesen. Sajnos el kellett hagynom és egyáltalán nem esett jól akivé vált,mert sok szép közös percet éltünk meg együtt. Természetesen húztam amíg tartató volt az állapot,hisz sokkal tartozom neki az emberségéért,és ami ki alakulhatott köztünk,de sajna vége lett.
Jelenleg is keresek szexkapcsolatot,de úgy érzem minden ilyen kapcsolat alapja az őszinteség.Igaz sérülékennyé tesz,és kihasználhatóvá,de ha működik,iszonyat jó érzés.Bármit elmondhatsz,bármit tehetsz,bármit kipróbálhatsz és nincs következménye mert a szexpartnered megért,és ez kölcsönös.
#1, dehát egy párkapcsolatban is ennek kéne alapnak lenni!
Mi is alkalmi szexxel kezdtük, aztán kiderült hogy van valakije, de vele maradtam mint szerető, majd mivel mi is a legjobb barátok lettünk, így végül én maradtam. Ha minden jól megy hamarosan összeköltözünk.
De volt többb is aki csak szerető vagy barát volt, ezek is általában évekig tartottak, csak ritkán találkoztunk. Ezekben már kevés volt a baráti rész, inkább csak szex, meg alap beszélgetések, de meg se közelítette a mostanimat. Aztán volt akit én kapcsolatnak szerettem volna, de az is csak barátság volt, pár hónapig találkozgattunk, volt hogy többnapokra elmentünk valahova, de aztán vége lett, merthogy ő nem érzett semmit...
De direkt csak szexkapcsolatot sosem kerestem. Illetve volt egy aki tényleg csak alkalminak indult(hisz ellentétben a mostanival nem ismertem), de végül többször is találkoztunk. Na vele már tudtunk órákat beszélgetni, de ott meg bennem nem alakult ki több érzés, emiatt a szex is rossz lett, viszont mivel úgy éreztem többet is szeretne, netán érez is, így kénytelen voltam megszakítani a kapcsolatot, mert nekem ő legfeljebb tisztán barátnak kellett volna, nem úgy mint férfi.
N
habár nem lett belőle semmi, mert lefújtam, mielőtt komoly lett volna, de egyszerűen haversággal kezdesz, elég nyílt lapokkal játszol (nem bunkón rányomulós, de nem kell titkolni és hazudni), flörtölsz, viccelődsz, húzzátok egymást és az egész találka a szexről, a vágyról, a flörtölésről szól.
Semmi másról, mármint lehet beszélgetni kedvenc könyvről is, de csak addig amíg a szexen van a hangsúly.
Ha belsős beszélgetésre vágysz, akkor keress barátnőt, mert a szexkapcsolat nem erről szól (hiába hívja minden idióta tinédzser annak a rendes kapcsolatot, mert az "menő")
szexkapcsolat csakis arról szól, hogy ha az egyik fél kanos, akkor van kivel csinálnia, és max unalmatokban egész nap perverz üzeneteket küldetek egymásnak.
egy ilyet nem nehéz összehozni, habár próbálkozni kell. tinder és hasonló amúgy jó, mert a legtöbben úgyis kacsingatnak a lehetőség felé. sokat segít ha adsz magadra, megnyerő és jófej vagy, aki el tud csábítani lányokat.
amit sokan nem tudnak felfogni, hogy a szexkapcsolatot nehezebb összehozni mint a sima kapcsolatot. mert meg kell lenni benned ugyanazoknak a tulajdonságoknak amik kellenek, hogy egy jó nővel elmenj randizni, és kialakíts valamit és amellett kell egy erős, határozott jellem, teljes függetlenség, és sok tapasztalat szexben és kapcsolatokban (hogy tudd mitől döglik a légy és mit NE mondj, ha udvarolsz és szexet akarsz)
kezdőknek nem ajánlom a szexkapcsolatot, főleg azért, mert semmi sikerélményük nem lesz, másik részről pedig, hogy a fiatalok nagyon könnyen összetörhetik a szívüket, mert egy mezei dugásban több érzelmet látnak, mint amennyit kellene.
Mi is hasonlóan indultunk mint az első, csak nálunk "happyend" lett a vége. Neki lett párja és elengedtük egymást. Azóta mindketten voltunk már sok helyzetben és volt, hogy egy-egy alkalomra összeugrottunk egy estére.
Olyan jó olvasni titeket 1. És 2. Ilyenkor mindig örülök, hogy vannak még normális emberek!
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!