Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek mi fér bele egy szexkap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi fér bele egy szexkapcsolatba?

Figyelt kérdés
Hosszabb beszélgetések? Közös borozás? Együtt alvás? Ha igen, akkor összebújva, vagy sem? Utcán fogjátok egymás kezét / átölelitek egymást? Vagy csak találkoztok, szex, aztán lelép szó nélkül, és annyi az összes kommunikáció, hogy megbeszélitek, mikor és hol találkoztok?

2018. aug. 17. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Hosszabb beszelgetes, ha nem is alszunk egyutt, de fekszunk osszebujva, fogjuk egymas kezet, sok csók
2018. aug. 17. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

A szexkapcsolat a szexről szól, kevés beszélgetés, a szex után búcsú és mindenki megy intézni a dolgait. Ha már a szexen kívül is van program, közös alvás, lelkizés, beszélgetések a magánéletről, munkáról az már szeretői viszony.

Több olyan szexkapcsolatom is volt anno, hogy a vezeték nevét sem tudtam a lánynak, soha nem töltöttünk együtt 2 óránál több időt.

2018. aug. 17. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
na hát az együtt piálás, dumcsizgatás és az ott alvás belefér, meg ilyen haveri gesztusok simán. Ha ezen kívül más is van, akkor nem csak szexkapcsolatról van szó, nekem bármilyen érzelemnyilvánítás nem fér bele, vagy ilyen érzelmes ölelgetés, vagy gesztus, mert nagyon össze tud zavarni... az ilyet nem engedném meg olyannal, akitől nem akarok semmit
2018. aug. 17. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem a beszelgetes, iszogatas, osszebujas igen, akar az egyutt alvas is, de a nyilvanosan pl utcan nem fogjuk egymas kezet, nem keltjuk azt a latszatot, hogy egy par vagyunk.

De sztem ez csak azon mulik, hogy az adott kez fel hol huzza meg a hatarokat.

2018. aug. 18. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Nekem a szex utan lelep es csak idopontot egyeztetunk, az mar nem ferne bele. Attol, hogy csak szexet akarunk egymastol meg tiszteljuk egymast. Nekem egy normal emberi kapcsolatban fontos a kommunikacio? Ezert a szexkapcsolat sem csak annyi, hogy na, ma hol csinaljuk. Persze nem nagy erzelgos lelkizos beszelgetesek...annak nincs helye ebben szamomra.
2018. aug. 18. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!