Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bele mennétek a szexkapcsolatba?
9éve volt egy szexkapcsolatom.Igazából,azért mentem bele mert nagyon jó pasi volt és amúgy sem volt senkim. De egy idő utánn beleszerettem. Majd eltünt és én nagyon szenvedtem. :/ de zaklatni nem akartam,mert ugye megbeszéltük,hogy csak szex. Most eltelt az idő és rám írt. Nyilván valóan nem írta le,hogy miért írt rám, csak hogy nem talizunk-e? De tudom,hogy azért.. és megírtam neki,hogy én már nem akarok szexkapcsolatot stb. Először azt mondta jó akkor hagyuk,majd hogy talizunk e? Azóta nem válaszoltam.. Egész este zakatolt az agyam..és a legrosszabb,hogy párkapcsolatban élek.(ami nem a legjobb jelenleg) alig talizunk és sokat veszekszünk..
Te mit tennél?
A jelenlegi rossz párkapcsolatodat lezárni, mert minek húzni az időt, ha szar?
Utána ezzel a szexkapcsolattal szexelhetsz, míg nincs más, de ne akard, párkapcsolattá alakítani, mert annak sem lesz jó vége.
Keress végre egy normális pasit és legyetek boldogok! :)
Szakíts a mostani barátoddal és hagyd az enyészetnek ezt a szerencsétlent is.
Keress értelmes, értékes embereket az életedbe, akik előrébb visznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!