Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkora lelki válságban vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkora lelki válságban vagyok, hogy úgy érzem talán csak az segítene, ha belemennék egy szexkapcsolatba. Voltatok már így?

Figyelt kérdés
2017. febr. 17. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt és belementem szexkapcsolatba. Nemhogy nem segített, hanem még rontott is a helyzetemen, sokat. Még nagyobb lelki válságba kerültem.

Utána nem szexkapcsolatba kezdtem, hanem pszichoterápiába és az viszont tényleg segített.

2017. febr. 17. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:
A szexkapcsolatokat nézve, igen sokan lelki válságban lehetnek.
2017. febr. 17. 13:53
 3/6 anonim válasza:
Voltam már ilyen helyzetben, és nem bölcsen cselekedtem. 1000X meg is bántam. Nézetem szerint csak olyannal érdemes nemi kapcsolatba bonyolódni, akit már viszonylag hosszabb ideje ismerünk és kölcsönös az egymás iránti szeretetünk.
2017. febr. 19. 11:49
 4/6 ahogy hívnak válasza:

Nézd, a lelki válságon a jó szex is maximum időlegesen tud segíteni, sőt, valóban csak plusz terhet rakhatsz magadra azzal, ha az esetleges szexpartner a gondjaid megszűnte után is szeretne veled lenni, Te pedig nem.

Beszélgess el a lelki válságodról olyan emberrel (akár idősebbel is), akiben megbízol és meg tudsz neki nyílni, és meg is tud hallgatni. Nem egyszerű nyilván, de segít. Nem kell egyből orvosi segítséghez folyamodni, az legyen az utolsó mentsvár.

2017. febr. 20. 08:46
 5/6 anonim ***** válasza:

"Beszélgess el a lelki válságodról olyan emberrel (akár idősebbel is), akiben megbízol és meg tudsz neki nyílni, és meg is tud hallgatni. Nem egyszerű nyilván, de segít. Nem kell egyből orvosi segítséghez folyamodni, az legyen az utolsó mentsvár."

Ezzel az a gond, hogy kevés olyan ember van a világon, aki objektíven viszonyul hozzánk, általában a környezetünk a saját elképzeléseinek akar megfeleltetni, elvárásokat támaszt velünk szemben. Egy ismerőssel való beszélgetésből max. annyit tudunk meg, hogy az ő elképzeléseinek mennyire felelünk meg. A másik pedig, hogy senkitől nincs jogunk elvárni, hogy egyoldalúan foglalkozzon a mi problémáinkkal. Ez nagyon-nagyon önző dolog! Én egy ideig "terápiáztam" egy barátnőmmel, mindig meghallgattam, de egy idő után bizony megelégeltem, hogy én hallgatom az ő problémáit, de semmit nem kapok az adott kapcsolatban. A pszichológusnál természetes az egyoldalú kapcsolat és ő legalább szakszerűen viszonyul a helyzethez, nem a saját megoldásait akarja ránk erőltetni. Egy barát, ismerős merő jószándékból akár még árthat is. Sokat. Lutri. Nem érdemes ezzel kísérleteztetni.

2017. febr. 20. 09:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez a vigasz-szex! Jó dolog!
2017. febr. 20. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!