Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek mi az a korkülönbség lefelé amivel bele mennétek egy szexkapcsolatba? L
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 15:22
2/19 A kérdező kommentje:
#1 te mondjuk akkor 29 éves vagy és szexkapcsolatot vállalnál egy 16 éves lánnyal is?
2016. aug. 29. 15:24
3/19 anonim válasza:
Felfele bármennyi lehet
Fiatalabbnál meg legyen több 16nál.
18F
6/19 anonim válasza:
Alapból nem megyek bele szexkapcsolatba, de egyébként az alső határ 18-20 körül lenne, ha mégis belemennék ilyenbe.
40/F
7/19 anonim válasza:
29 vagyok, 18-36 között mondjuk lehetne. De nőt akarok, nem kislányt, szóval 18 éves tinilány nem kellene, de egy 18 éves (viszonylag) érett gondolkodásmódú nő beleférhet.
8/19 anonim válasza:
Én lemennék a törvényes alsó korhatárig.
Az a kérdés, hogy a lány meddig menne bele max!
9/19 anonim válasza:
Ha elég érett külsőre akkor a 14 mivel onnan nem büntetik. 26/F
10/19 anonim válasza:
1# vagyok 36vagyok és 14 a minimum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!