Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korkülönbség esetén ki kezdeményezze a szexet?
Figyelt kérdés
A lány 20 éves a férfi 40. A két fél hamarosan együtt nyaral , ami elég jó alkalom lenne.. Én a lány vagyok és eléggé kívánom őt. Ki kezdeményezzen hogyha mind ketten érezhetően vonzódnak egymáshoz de eddig egyik se mert lépni?2016. aug. 3. 09:01
1/19 anonim válasza:
Olyan nincs hogy egy felnőtt férni ne merjen lépni. Hacsak nem valami rokon...
2/19 anonim válasza:
Ha kívánod szerintem próbálkozz be! Mert ha nen akkor mindig azon fogsz rágódni!
3/19 anonim válasza:
Mindenképpen te !:)
Lehet, hogy o meg azt hiszi, hogy nem állsz készen...
4/19 A kérdező kommentje:
Apukám kollégája..:/ . De apukám elég laza ember. Nem érdekelné a dolog.
2016. aug. 3. 09:09
5/19 A kérdező kommentje:
Hogy kezdeményezzek egyébként?
2016. aug. 3. 09:10
6/19 anonim válasza:
Szerinted apudat nem erdekelne, hogy egy 20 evvel idosebb ferfival kefelsz??? Lehet, hogy laza, biztos lazan fel is kepelne, nem csak teged...
7/19 A kérdező kommentje:
Beszéltünk már arról hogy nekem jobban tetszene ha idősebb pasim lenne.. Azt mondta hogy jól van megérti és döntsek ahogy jónak látom.
2016. aug. 3. 09:14
8/19 anonim válasza:
Nem értem, miért akarsz vele lefeküdni, ha felmerült, hogy egy 20 évvel idősebb férfinél te kezdeményezz.
9/19 A kérdező kommentje:
Mert amikor együtt buliztunk egyszer érezhető volt ahogy közeledtünk egymáshoz.. Tehát forrt a levegő. De szerintem nem mer lépni az apám miatt, pedig én ismerem és nem zavarná.. Ezért nekem kellene lépnem.
2016. aug. 3. 09:21
10/19 anonim válasza:
Lehet azért nem mer lépni mert fél apud reakciojatol,nem?
Amugy kuldd fele a "jeleket", hogy szívesen vennéd a közeledeset. Kacerkodj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!