Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Korkülönbség esetén ki kezdemé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség esetén ki kezdeményezze a szexet?

Figyelt kérdés
A lány 20 éves a férfi 40. A két fél hamarosan együtt nyaral , ami elég jó alkalom lenne.. Én a lány vagyok és eléggé kívánom őt. Ki kezdeményezzen hogyha mind ketten érezhetően vonzódnak egymáshoz de eddig egyik se mert lépni?
2016. aug. 3. 09:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Amikor múlkor együtt buliztunk és kettesben maradtunk folyamatosan flörtöltünk és szerintem kicsi kellett hogy rám másszon de ugye apukám 10 méterre aludt melletünk.., én viszont szintén nem mertem lépni.
2016. aug. 3. 09:26
 12/19 anonim ***** válasza:
47%

Olyankor kellene osszehozni a dolgot amikor apud nincs a kozelben. :)

Kuldd el valahova vagy nem tudom...:D

2016. aug. 3. 09:29
 13/19 A kérdező kommentje:
..és smároljam le ?
2016. aug. 3. 09:31
 14/19 anonim ***** válasza:
47%
Eloszor inkább erj hozza, simogasd meg a karjat. Ha nem ellenall akkor smarold le.
2016. aug. 3. 09:35
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Jöhetnek még válaszok hogy hogyan kezdeményezzek :)!
2016. aug. 3. 09:59
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha csak azt akarod hogy a megkefeljen es a szadba elvezzen, akkor allj el es told le a bugyidat. Szerintem erteni fogja szo nelkul.

Ha tobbet akarsz akkor egy kicsit bonyolultabb lesz.

2016. aug. 3. 10:40
 17/19 anonim ***** válasza:
47%
Flörtölj, mosolyogj, finoman célozz arra, hogy vonzónak tartod őt. Ne mássz rá semmiképpen sem, ha akar valamit tőled, akkor ebből már tudni fogja, hogy szabad a pálya.
2016. aug. 3. 11:13
 18/19 A kérdező kommentje:
Ezek már mind megvoltak de ugye mivel fél lépni ezért nekem kéne..
2016. aug. 3. 12:19
 19/19 A kérdező kommentje:
16-os baj ha most éppen erre vágyom? Egy lánynak mem lehetnek vágyai? Menjek kolostorba? Képzeld eddig csak egy komoly kapcsolatom volt amiben szépen átvertek.. Hagy élvezzem már az életet nőként.. Vagy ez csak a férfiak kiváltsága és ha én teszem akkor egy ....vagyok?
2016. aug. 3. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!