Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szexkapcsolatba mi fer bele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szexkapcsolatba mi fer bele?

Figyelt kérdés
Akinek volt szexkapcsolata,azoktol szeretnek valaszt!Csak szex volt?voltak kozos programok is?miert megy bele az ember?

2017. okt. 20. 10:05
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Tovabba belefer a csok?az oleles,hogy kezenfogva setaljunk?elmenjunk vacsorazni?turazni?jatszunk egyutt?ertem jon es haza is hoz?szereti kimosni a ruhaimat?hogy más nőkkel akar huzni?-vagy ez már kicsit több?
2017. okt. 20. 10:14
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
szex te okos. nem tudod értelmezni sem akkor nem neked való az biztos. kislányka
2017. okt. 20. 10:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok hozzáértő, de a szexkapcsolatnak nem az a lényege, hogy CSAK szex? Amit te írsz, az inkább egy alakulgató párkapcsolatnak hangzik számomra...
2017. okt. 20. 10:17
 4/14 anonim ***** válasza:

az fér bele ami nektek oké

én BDSM kapcsolatban voltam ugye az nem csak sima szexről szólt, nekem az ölelés, csók, simogatás alap az ágyban még ha van durvább tartalom is

közös programokra és amolyan "barátnő feeling"-re is vágytam, legyen tartalma a dolognak

amikor ilyen téren ismerkedem sokaknál pont ezen megy el, hogy ők csak szexet akarnak és ennyi, vagy ha ágyon túl is élveznek BDSM elemeket, akkor sem akarnak közös programokat meg hasonlókat

F

2017. okt. 20. 10:18
 5/14 A kérdező kommentje:
Ha alakulo lenne akkor amikor rakerdezek nem tagadna le mindig :P -ezert kerdem,mert nem ertem ot es nem tudom hogy mi a hatar-mert vannak olyanok akiknek ez nem fer bele de vannak olyanok akiknek siman belefer ez a viselkedes is-o azt mondta hogy szex kell neki es higy megadjam a baratno erzeset-na ez mit jelent?
2017. okt. 20. 10:19
 6/14 anonim ***** válasza:
hát mintha a barátnője lennél, de még sincs meg az a kötelező kötöttség, nem olyan a kapcsolat, nem úgy gondoltok egymásra...viszont megkapja testileg-lelkileg tőled a dolgokat amikre vágyik
2017. okt. 20. 10:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar elköteleződni melletted, azt akarja, hogy ha úgy érzi, akkor mondhassa neked majd, hogy hello, ma jöttem utoljára.

nem érez tökéletes társnak maga mellé, de most erre jó vagy. Nem szerelmes beléd. Ha jön jobb, akkor le leszel cserélve.

Nálatok ez a szitu szerintem,

38 F

2017. okt. 20. 10:28
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

"o azt mondta hogy szex kell neki es higy megadjam a baratno erzeset"

= ingyenk****a és szórakoztatóközpont vagy a számára, amíg nem talál jobbat

2017. okt. 20. 10:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Kapcsolatban szereplőkön múlik.
2017. okt. 20. 10:48
 10/14 anonim ***** válasza:

páromnak volt egy ilyesmi kapcsolata (de ez nem fekete és fehér, inkább azt lehet mondani, hogy szexként kezdődik, de akaratlanul is tovább fejlődik egy idő után)

Szóval az elején szex minden formában, azután már több idő eltöltés is, és ehhez akár egy hét nyaralás is társul, aminek persze a lényege a szex, de akkor már valami érzelem is van.

2017. okt. 20. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!