Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szexkapcsolatba mi fer bele?
az fér bele ami nektek oké
én BDSM kapcsolatban voltam ugye az nem csak sima szexről szólt, nekem az ölelés, csók, simogatás alap az ágyban még ha van durvább tartalom is
közös programokra és amolyan "barátnő feeling"-re is vágytam, legyen tartalma a dolognak
amikor ilyen téren ismerkedem sokaknál pont ezen megy el, hogy ők csak szexet akarnak és ennyi, vagy ha ágyon túl is élveznek BDSM elemeket, akkor sem akarnak közös programokat meg hasonlókat
F
Nem akar elköteleződni melletted, azt akarja, hogy ha úgy érzi, akkor mondhassa neked majd, hogy hello, ma jöttem utoljára.
nem érez tökéletes társnak maga mellé, de most erre jó vagy. Nem szerelmes beléd. Ha jön jobb, akkor le leszel cserélve.
Nálatok ez a szitu szerintem,
38 F
"o azt mondta hogy szex kell neki es higy megadjam a baratno erzeset"
= ingyenk****a és szórakoztatóközpont vagy a számára, amíg nem talál jobbat
páromnak volt egy ilyesmi kapcsolata (de ez nem fekete és fehér, inkább azt lehet mondani, hogy szexként kezdődik, de akaratlanul is tovább fejlődik egy idő után)
Szóval az elején szex minden formában, azután már több idő eltöltés is, és ehhez akár egy hét nyaralás is társul, aminek persze a lényege a szex, de akkor már valami érzelem is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!