Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szexkapcsolatba mi fer bele?
Figyelt kérdés
Akinek volt szexkapcsolata,azoktol szeretnek valaszt!Csak szex volt?voltak kozos programok is?miert megy bele az ember?2017. okt. 20. 10:05
12/14 anonim válasza:
Én az olyan szexkapcsolatot szeretem, amikor a másik barátnőként kezel, de amúgy meg megvan a külön életünk. Programkodni is elmegyünk, lógni, ritkán. Persze csak ha a másik nem házas.
13/14 anonim válasza:
Mit kell mindíg mindent kategorizálni, besorolni valahova, meg filózni, meg gondolkodni.
Jólérzem magam valakivel és kész.
Szexelünk és kész, mert jó együtt.
Aztán holnap is szexelünk és kész.
Aztán ha van kedvünk elmegyünk ebédelni együtt és kész.
Aztán sétálunk egyet és kész.
Aztán szexelünk sokat és kész.
És nem mindegy ki vagyunk egymásnak ? Szexpartner-járunk-élettárs stb ?
Utálom, amikor a lányok fél éves kapcsolat után, ha vége, azt mondják :
Fúúú de szemét, engem csak kihasznált szexre.
Igeeen ? De minek voltál vele fél évig ?
Nem hitből-reményből voltál vele, hanem mert jó volt neked is, neeem ? Akkor hol a kihasználás ?
14/14 Bubuka82 válasza:
Csak szex. Az okosabb amint érzelmet kötődést vél felfedezni azonnal véget vet. De ez 2 emberen múlik. Volt benne részem és amíg helyen volt kezelve működött. Másik fél bepasizott de ez le is lett az elején kommunikálva.. Nem 20on éveseknek való dolog szerintem... 38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!