Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha nektek is ugyan annyira fontos a szexuális élet, de nincs párotok, akkor miért mentek bele olyan nehezen egy szexkapcsolatba?
Egyáltalán nem mennék bele nehezen, max veled.
Azért, mert nem kötik az orrodra még kefélik őket m
Szerintem ez 50-50%, úgy értve, hogy rengeteg lány megy bele és szintén rengeteg lány nem. Akik nem, ők többnyire tartják magukat ahhoz, hogy ez igenis egy jó dolog, hogy ez két emberen alapuló komoly érzelmi dolog egy kapcsolaton belül.
A másik ( én csak tippelek, soha nem volt egyéjszakás/futó/szexkapcsolatom ) ezt egy laza dologként fogja fel. Pl.: mint egy bowlingozás vagy reggeli kávé. Szórakozás és “szüksége van rá”. Ők is ugyanúgy vágyhatnák kapcsolatra, de van olyan is aki magától a kapcsolattól/ elkötelezettségtől tart.
8.
Ez nagyon gyenge volt.
Ebből nem lesz potya pun ci! :D
Én nem akarok szexkapcsolatot, mert túl büszke vagyok ahhoz, hogy valaki csak akkor kegyeskedjen előkapni, mikor épp szexelhetnékje van. Plusz elég valószínű, hogy az egyik fél elkezd többet érezni.
Ezért szoktam csak egyejszakás kalandokba belemenni, ha épp szingli vagyok. Az teljesen optimális, találkozunk, iszogatunk, szexelünk, aztán mindenki megy a dolgára. Bár ilyenből is lett már szerelem és kapcsolat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!