Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha nektek is ugyan annyira fontos a szexuális élet, de nincs párotok, akkor miért mentek bele olyan nehezen egy szexkapcsolatba?
Aki nem ilyen nyizott ( ne kövezzetek meg MODERN) felfogású annak ez nem összeegyeztethető az erkölcsével . Nem véletlen az a másik neve h szeretkezés !
Ha olyan a társasága akkor kinézik de azért aki "csak" dug azis egy kicsit kurvus mondják rá a lányok.
De inkább a legfőbb probléma h fél h esetleg lessz belőle érzelem is nála vagy a fiunál vagy h ezzel kínos pillanatok lehetnek ha esetleg össeismerkedik egy másik sráccal és megkell szakítania a sex kapcsit . Nah ezt a fiuk többsége nem veszi jónéven !
A bizalom miatt.
Gátlásos vagyok. Nem szeretem a testem mutogatni fűnek-fának. Még a fürdőruhám is egyberészes, hogy strandon ne stíröljön senki idegen.
Akivel én lefekszek, azzal maximálisnak kell lennie a bizalomnak, hogy nem nevet ki, nem csak elvisel amíg megkapja amit akar, hogy érezzem ne egy eszközként legyek kezelve.
Úgy tudom magam elengedni, és ezáltal esélyt adni magamnak a beteljesüléshez, ha tudom, hogy a partnerem imádja a testem, odavan értem, és minden porcikámért. És ami kettőnk között történik, az kettőnk között is marad.
Ezt pedig rendszerint egy párkapcsolatban esélyes elérni.
"rosszlányok.hu Mert a nők többségének érzelmek is kellenek a szexhez. Na persze."
Mert a nők többsége fent van a "rosszlányok.hu-n", ugye?
Látom, megy a matek. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!