Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek mi fér bele egy szexkapc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi fér bele egy szexkapcsolatba?

Figyelt kérdés
Tudom erre a kérdésre egyénileg nagyon sok választ lehet adni. Nekem szerintem nem szokványos szexkapcsolatom van valakivel már évek óta tart. Egyszer volt egy hosszabb megszakítás ugyan, de azóta megint hetente ágyba bújunk, amit én nem bánok mert imádom vele a szexet és szerintem ő is szereti (másképp minek találkoznánk hisz csúnyán mondva ez csak erről szól). Az utóbbi két alkalommal viszont észrevettem, hogy nem igazán akarja valahogy elterelődik a dolog arról, hogy szájjal kényeztessem. Ez zavar engem mert én ezt is szeretném csinálni és eddig azt hittem jó is vagyok benne. A probléma, hogy ettől kicsit megborult most a magamról alkotott kép és már olyanokon is elgondolkoztam, hogy lehet pl. felül sem teljesítek jól. Eléggé zavar, de rajta azt látom h amúgy ő élvezi és most nem tudom, hogy kérdezzem-e meg? mert ez lenne persze a tiszta. De rajta kívül nem volt még szexkapcsolatom nem tudom, hogy egyáltalán érdemes-e leülni ilyenekről beszélni, hisz ezt a párok szoktak vagy nem? Viszont elég kusza ez a dolog, hisz nagyon sok minden lelki vagy nem szexről szóló dolgot is megosztunk egymással együtt alszunk a múltkor elmentünk vacsorázni. Ezek nekem nem úgy hatnak mint egy szokványos szexkapcsolat de lehet csak én nem tudom, hogy mi is fér ebbe bele. Szerintetek érdemes erről beszélni vagy hagyjam és egyszerűen élvezzem amig jó?
2018. aug. 28. 10:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%

Vannak férfiak akik a baratnojuket nem szopatják, mert ezt megalázónak gondolják es nem akarják a bnojuket megalázni.

Szóval lehet. H belédszeretett.

2018. aug. 28. 10:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd és élvezd amíg jó. Utána válts. Igen,a párok beszélik meg az ilyen dolgokat. Nálatok ha nem megy nem kell erőltetni.
2018. aug. 28. 10:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szexkapcsolatban tök természetes, hogy a szex technikája téma, Mindkét fél kevésbé tapintatos, megmondja azt, amit tényleg gondol.
2018. aug. 28. 10:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet h szeret téged?
2018. aug. 28. 10:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem tartom valószínűnek. Nekem viszont vannak érzelmeim iránta ezért is olyan jó vele a dolog. Senki mással nem volt még ilyen jó ezért nem váltok. Tudom, hogy nem lesz ebből kapcsolat, de élvezem és feltölt ezért nem is akarom abba hagyni. Ha lenne valaki aki úgy közeledne hozzám vagy megismernék valakit akinél érzem, hogy komoly lehetne akkor persze nem erőltetné ezt, de addig meg miért ne. Lehet sokaknak nem tetszik ez a hozzáállás, de nem gondolom, hogy olyan nagy bűn ez. :D
2018. aug. 28. 10:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyban nem más egy barátság, egy párkapcsolat vagy szexkapcsolat. Ha vége egy szexkapcsolatnak az egyik fél azt is szakítás ként éli meg csak nem mutatja esetleg. Amikor nekem is volt ilyen kapcsolatom én is volt hogy meghívtam a lányt ebédre mert ne csak bumm be a szobába és nyomasd... Szerintem érdemes leülni vele és megbeszélni. Ahogy mások is írják, bizony én is voltam már úgy hogy volt olyan lány akitől furcsa volt az orál mert nem ilyen alkatnak képzeltem el aztán belementem és nem bántam meg, privát vélemény de sajnos a férfiak orális kielégítése sokaknál nem a helyén értékelt, én ha valakitől ezt megkapom hogy megteszi utána valahogy nagyon közel érzem magamhoz. Egyrészt meg kell beszélni hogy mi legyen ha jön a spricc, másrészt a férfi részéről is bizalom mert ha valaki rossz mozdulatot tesz és megkarcolja a makkot az akár hetekig is fájhat és nagyon rossz élmény.
2018. aug. 28. 10:22
 7/13 A kérdező kommentje:
De eddig volt orál is részemről is részéről is. Részéről most is van viszont nem azt mondom, hogy látványosan, de észre vettem hogy nem bánja ha nincs vagy ha van hamar leállít, pedig eddig úgy láttam élvezte.
2018. aug. 28. 10:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Így csak találgatni tud az ember, de ő független? Ha nem az lehet hogy valakire emlékezteti és ezért nem szeretné. Volt nekem is egy lány szintén szexkapcsolat és kezdetben még meg lehetett csókolni aztán már nem, nem adott választ rá hogy miért nem én véget is vetettem a kapcsolatnak mert titkolózással nem megy. Kérdezd meg tőle hogy esetleg valamit rosszul csinálsz vagy mi történt, tudom nem könnyű ezekről beszélni de csak jól jöhettek ki ebből ha beszéltek róla.
2018. aug. 28. 10:35
 9/13 anonim ***** válasza:

hallod, te el vagy tévedve.

a szex kapcsolat egyik hatalmas előnye, hogy teljesen nyíltak lehettek egymással, nem kell bókolni, nem kell füllenteni, nem kell szépíteni, egy szexkapcsolat kizárólag a saját kielégülésedről szól, hogy neked jó legyen egy olyan pasival, aki szintén csak kielégülést keres, semmi mást.

Nem kell megsértődni a másikon, nem kell passzolni az életviteleteknek, nem kell ugyanazon a véleményen lennetek, egyszerűen csak egy dolognak kell működnie: a szexnek.

Ha ez nincs meg, ha feszengsz, ha érzelmeid vannak, akkor az már nem szexkapcsolat, mert már többet látsz bele ami, ha már nem vagy felhőtlen, akkor ideje tovább lépni és ha már több örömöt okoz a vibrátorod, akkor dobd a pasit.

Ha pedig érzelmeket akarsz, akkor keress egy rendes kapcsolatot

2018. aug. 28. 10:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha elvitt vacsorázni, nem lehet hogy ő is szeret téged?
2018. aug. 28. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!