Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye hogy milyen csodálatos lények a nők? Mi lenne velünk nélkülük? Igazi csodák. Szerinted is?
Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 16:50
21/32 anonim válasza:
#19 Mert te nem szelektálsz? Mi férfiak ugyanúgy szelektálunk.... hagyjál már hogy te csak a belső értékeket nézed...... a nőknek ugyanúgy joga van válogatni ahogy nekünk is
22/32 anonim válasza:
Ha már így gondolod, nem ide kellene kiírnod, mert az itteni nőkről mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy csodálatosak.
23/32 anonim válasza:
Az itteni nők között is van ilyen csak meg kell találni.
24/32 anonim válasza:
Nagyon szép kérdés csokrot állítottál össze. A válaszom roviden:Sok van mi csodálatos,de a nőknél nincs semmi csodálatosabb!Azt hiszem,nem tudnám felsorolni azt a mérhetetlenul sokmindent,amit én a nőktől az elmúlt 23 évben kaptam.Szenvedélyt,szeretetet,odafigyelést stb.Ez nem jelenti azt,hogy nem voltak kudarcaim, fájdalmas elválásaim tőlük. De valahogy ezekből is mindig jól jöttem ki,mert a következő élmények kárpótoltak minden nehéz percért.Jelenlegi párommal több mint 6 éve vagyok együtt. Elképesztő Nő minden szempontból, naponta kb 30/50 szer nevetünk együtt, törődő,hazias stb.Amit pedig a kolbászommal tud művelni, azt egy férfi csak a legszebb álmában tudja elképzelni.;) Összességében, ha már ez a szexualitás topic,nagyjából 1300-1500 szor voltam együtt nővel. Nem sokkal,mert sosem voltam egy trófeagyűjtő.Ha nem lennének a nők, én nagyjából felkötném magam az elsö fára.
25/32 anonim válasza:
A lábfejük, a talpuk valóban szép sokuknak:).
26/32 anonim válasza:
- Te nem is szereted a nőket?
- Dehogynem. Kedvesek, megértőek, türelmesek. Mélységesen tisztelem a nőket.
- ??? Voltár már nővel?
(Ikrek - 1988) :D
27/32 anonim válasza:
ma 19:45. Én ezt egy szóval nem említettem, hogy csak a belsőt nézem, nem tudom miből vetted ezt ki.. Igen nézem a külsőt is, DE nem olyan mértékben mint ők, és ezen van a hangsúly.. Pl a 170cm-el engem nem zavarna, egy velem egymagas 170cm-es vagy kicsit magasabb pl 175cm-es nő.. Szerinted náluk ez így van? Pl: Látom nap mint nap, hogy a 155cm-es kis hónaljcirkálók mellett kivétel nélkül 180-190cm-s férfiak vannak. Na akkor kik a kirekesztők és válogatók?
28/32 anonim válasza:
Csodálatosak , nélkülük semmit nem tudnánk csinálni.
Ugyan is náluk van az összes punci.
29/32 anonim válasza:
Köszönöm ezt a kérdést, feldobtad a napom, örülök, hogy vannak pasik, akik még becsülnek minket!
Aki másképp gondolja, meg legyen inkább meleg! Az ilyen aljas, undorító, semmirekellő, lenéző pasik miatt nem kell már nekem senki...
30/32 anonim válasza:
Na erről beszéltem. Sajnos sokszor az ilyenek miatt nem rúgunk mi se labdába mert már tőlünk normális felfogásúaktól is tartanak a nők....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!