Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom velem képes csak elévezni (ejakulálni) szex közben (aminek örülök is), de azt mondja, mégsem az igazi, nem érzi azt a csodálatos érzést amit kéne orgazmus alatt. Sokszor masztival sem megy neki. Hogyan tudnék segíteni neki?
Figyelt kérdés
Orvosról hallani sem akar, szóval ez kilőve. Már minden pózban csináltuk, de nem tudja mégsem úgy élvezni ahogy kellene ezt. Most jönnénk megint össze (már voltunk együtt 6 évet, 6 hónapig voltunk külön mert sok baj jött össze) és emiatt nem akarja, hogy ne menjen rá a kapcsolatunk erre... De így meg csak barátok vagyunk... Kíván meg minden,csak éppen mikor elélvezett nem érzi azt a lelki megkönnyebbülést mint az átlag emberek.2017. máj. 2. 14:36
1/11 anonim válasza:
A többieket csak dugja, de nem elvez beléjük?
2/11 anonim válasza:
meg talán nem kéne mindennap kivernie többször stb...próbálja ki hogy 1 hétig nem és utána élvezzen el benned..ezerszer másabb na mind1
3/11 anonim válasza:
Hahaha...én meg most jöttem le a falvédőről...te ezt el is hiszed, vagy csak el szeretnéd hinni...?
4/11 anonim válasza:
KEdves kérdező! Ha jól értelmezem a kedves úr, igaz burkoltan, de rád hárítja ezt a "katasztrofális" dolgot, hogy nem élvez eléggé. Férfiként elárulok egy titkot! Én sem élvezek olyat ha mindennap kefélek, mintha hetente egyszer, de azért élvezek. Javasolnám neki, hogy nem kéne ezt egy nőre hárítani, hogy kiveri naponta vagy kúrogat mással is. Neked meg javaslom, hogy tegyél túl rajta és keress egy normális hapsit mielőtt még magadban keresed a hibát, és sérülést okoz! Ott az anyja és pepecseljen vele az! Nehogy sérülést okozzon már az a csira!
5/11 A kérdező kommentje:
1. Gúnyolódó kommentelőknek: kívánok hasonlóan szép napot!
2. Sajnos létező probléma, mentális baj okozza, kis kori trauma.
3. Nem szokása sűrűn kiverni mivel nem élvezi azt sem igazán.
4. Nincs más nő.
5. Kérem olyan írjon aki valóban segítene, tanácsolna ne olyan aki ennyire faragatlan és tapintatlan mert elég nehéz ez a dolog nekünk így is.
2017. máj. 2. 16:04
6/11 anonim válasza:
#5! Általános esetekre nagyon is jo, joszándéku és találo tanácsokat irtak eddig. Ugy tünik ezt te valamiért nem tudod elfogadni. (Lehet az az oka, hogy te olyan informáciokat tudsz amiket nem osztottál meg. Vagy részletesebben, mindenre kiterjedöen tedd fel a kérdésedet /esetleg a kiválasztottnak priviben/, vagy /és ez lenne a jobb!/ mégis csak keressetek szakember segitséget.)
7/11 anonim válasza:
Lelki eredetü a probléma szerintem.Amikor én ilyet éltem át férfiként, annak az volt a hátterében, hogy nem éreztem magam igazán szeretve, elfogadva a partnerem részéröl. Nem tudtam magam átadni, beleolvadni az együttlétbe, mert a nö részéröl lekorlátozva, keretek közé szoritva éltem meg magam. Nem biztos, hogy nálatok is ez van, de ez az élmény is lehet egy nyomvonal.
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem gúnyolódott senki, de ilyet még az életbe nem hallottam, hogy egy férfinek nem kielégítő az orgazmus.Orgazmus-az orgazmus. Ha elélvezett és volt már jobb, az azért szokott lenni, mert leürített már. Ha nincs ami kijön az élvezet sem akkora, de azért élvezet az is. Kiskori bánatról nem írtál. Mégis mit vársz? Vidd el urológushoz meg elmegyógyászhoz, aki majd kideríti, hogy széthokizta magát.
9/11 anonim válasza:
Vidd el egy Aids meg drogtesztre és pszichológushoz, mert lehet szétk..rta az agyát technokol rapid-palmatex combóval. Mégis milyen tanácsra vársz itt idegenektől? "Kiskori bánat"? Menjen már a pics...ba! Etet téged az a jószág, te meg benyelted. Keress egy normális férfit mert még fiatal lehetsz és játszon vele az anyja!
10/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! jelentettelek.
2017. máj. 3. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!