Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire imponáló egy ismeretl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire imponáló egy ismeretlen nőnek, ha a csodálatos lábát dicsérem?

Figyelt kérdés

22/F

például buszon vagy akárhol

2015. szept. 8. 11:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Perverznek néznélek és távolságot tartanék.
2015. szept. 8. 11:50
 2/15 A kérdező kommentje:
miért néznél perverznek?
2015. szept. 8. 11:59
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy csomó mindentől függ, pl. mégis mit mondasz, hogyan mondod, mi az első benyomása rólad, mennyire vagy neki szimpatikus vagy adott esetben éppen ellenszenves, mennyire érzi tolakodónak a közeledésedet, mennyire jön le neki úgy, hogy feltehetően minden formásabb lábra nyomatod ugyanazt a sablon szöveget, hátha valakinél bejön, stb.

Amúgy ha ismerkedni akarsz, szerintem nem a legjobb ötlet. Nekem már mondott többször ismeretlen pasi valami bókot a lábaimra, volt, akinek ez úgy sikerült, hogy őszintének és kedvesnek hatott, esetleg akár humorosnak, volt, akitől simán olyan szintű lekezelő bunkóságnak, mint kb. a "Cica, van gazdád?", de az soha fel sem merült bennem, hogy aki azzal szólít meg életében először, hogy a lábaimmal kapcsolatos meglátásaival indít, az ismerkedési szándékkal tenné.

(Mondjuk azt is értem persze, hogy neked sem feltétlenül az ismerkedés a célod.)

2015. szept. 8. 13:08
 4/15 A kérdező kommentje:
Ha direkt feltunoen neznem egy csaj labat, ugy hogy lassa hogy azt nezem, akkor mit tenne?
2015. szept. 8. 13:21
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Készítené a könnygázsprét, és figyelné, követed-e, amikor leszáll a buszról.
2015. szept. 8. 15:05
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem baj
2015. szept. 8. 15:31
 7/15 anonim ***** válasza:
37%
Azt mondanám hasalj le elém hogy végigsétáljak rajtad!Tetszene?65kg vagyok,imádom a Tűsarkú lábbeliket!
2015. szept. 8. 16:47
 8/15 A kérdező kommentje:
ha nő vagy akkor kur*ára tetszene, ha férfi vagy, akkor szó se lehet róla :)
2015. szept. 8. 20:26
 9/15 anonim ***** válasza:
42%
Qrvára tetszene????Egy alázatos féreg nem merne igy beszélni,ezért sem válaszoltam a privát üzenetede!r
2015. szept. 9. 11:52
 10/15 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom úrnőm! Kérlek, könyörgöm adj egy esélyt ennek a féregnekA
2015. szept. 9. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!