Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire imponáló egy ismeretlen nőnek, ha a csodálatos lábát dicsérem?
22/F
például buszon vagy akárhol
Szerintem egy csomó mindentől függ, pl. mégis mit mondasz, hogyan mondod, mi az első benyomása rólad, mennyire vagy neki szimpatikus vagy adott esetben éppen ellenszenves, mennyire érzi tolakodónak a közeledésedet, mennyire jön le neki úgy, hogy feltehetően minden formásabb lábra nyomatod ugyanazt a sablon szöveget, hátha valakinél bejön, stb.
Amúgy ha ismerkedni akarsz, szerintem nem a legjobb ötlet. Nekem már mondott többször ismeretlen pasi valami bókot a lábaimra, volt, akinek ez úgy sikerült, hogy őszintének és kedvesnek hatott, esetleg akár humorosnak, volt, akitől simán olyan szintű lekezelő bunkóságnak, mint kb. a "Cica, van gazdád?", de az soha fel sem merült bennem, hogy aki azzal szólít meg életében először, hogy a lábaimmal kapcsolatos meglátásaival indít, az ismerkedési szándékkal tenné.
(Mondjuk azt is értem persze, hogy neked sem feltétlenül az ismerkedés a célod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!