Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ismeretlen lányt az utcán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismeretlen lányt az utcán tapizni mondjuk rácsapni a fenekére az bűncselekmény?

Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 11:15
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
igen, asszem zaklatásnak minősül, kivéve ha a csaj is akarja a dolgot
2015. júl. 28. 11:17
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális zaklatás?
2015. júl. 28. 11:17
 3/43 anonim ***** válasza:
100%
Az
2015. júl. 28. 11:23
 4/43 anonim ***** válasza:
67%
Csapj rá nyugodtan. De ha meglátom, hogy egy nővel ilyet teszel, darabokra törlek és utána már lesznek ilyen ostoba kérdéseid.
2015. júl. 28. 11:30
 5/43 anonim ***** válasza:
Ere készülsz? o.O
2015. júl. 28. 11:34
 6/43 anonim ***** válasza:
95%
4-es a tipikus 12 éves kemény legény :D
2015. júl. 28. 11:41
 7/43 anonim ***** válasza:
Nagyon brutál vagy #4es most megmutattad ! És erre várod gondolom, hogy nedvesedjen a nők bugyija és elárasszanak privátokkal mert te most jól kiálltál értük ! :DD
2015. júl. 28. 11:50
 8/43 anonim ***** válasza:
21%
Dehogy várom, van egy csodálatos barátnőm. De nem félek senkitől, akitől meg esetleg mégis kell, annál úgy is gyorsabban futok. Másrészt igen, ha ilyet látok, én nem sunnyogok el mint a legtöbb városi rideg ember. Felénk aki paraszt, azzal tudatjuk. Érdekes mód nyugodt is az élet...
2015. júl. 28. 11:54
 9/43 anonim ***** válasza:
100%

Ööööö... Egyszer épp leszálltam a metróról, és egy felszállni készülő kölyök, akinek be volt gipszelve az egyik karja, a másikkal a mellem felé nyúlt. A mögöttem lévő pasi annyit mondott, hogy "vigyázz öcsi, mert mindjárt be lesz gipszelve a másik kezed is!"

Tudjátok mit?! Határozottan jobban éreztem magam. Biztonságosabban. Ha vannak ilyen férfiak, ha sokan vannak ilyenek, akkor talán, ha az éjszakában sikoltozik egy nő, mert megtámadták, akkor lesz egy a sok közül, aki nem fülét-farkát behúzva iszkol, vagy vihog, hogy megérdemelte, hanem megpróbál segíteni.

Most így, sok év távlatából is üzenem neki, hogy köszönöm.

2015. júl. 28. 12:00
 10/43 anonim ***** válasza:
13%
9-es. De ha egy nagyon tetsző férfi akart volna hozzád érni akkor rászóltál volna arra aki megakart védeni, hogy: ne bántsa ő azt fog rajtam amit akar! Ugye?
2015. júl. 28. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!