Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ismeretlen lányt az utcán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismeretlen lányt az utcán tapizni mondjuk rácsapni a fenekére az bűncselekmény?

Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 11:15
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Nem szoktam senkit elküldeni a francba, ha véletlenül lefröcsköl, mert nem olyan a természetem. Ha meg valamiért mégis így reagálnék, akkor meg rohadtul nem érdekelne, hogy jóképű-e az illető.
2015. júl. 28. 13:40
 22/43 anonim ***** válasza:
42%
Na 21-es kipróbáljuk? Küldesz fényképet. Megmondod merre szoktál járni általában és mikor. Én nem leszek ott csak a barátom. Kitalál olyat biztos hogy aminek azért nem örülnél. De szerintem ha 20-30 között vagy és nincs barátod akkor biztos hogy el tudd csábítani. Tudom milyen gyorsan elcsábulnál. Volt kolléganőmmel is fogadtam vele kapcsolatban. Már egy nap után együtt voltak. Ha csak a fele jó kinézetet kaphattam volna már annak is örülnék!
2015. júl. 28. 13:50
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kezdesz el tenni valami az ellen, hogy ne legyél átlagos? Amíg itt siránkozol, hogy a haverod mennyi csajt meg tud kapni, te meg fele olyan jókat sem, addig megcsinálhattál volna fél órányi planck vagy kettlebell edzést, futhattál volna 7 km-t, tekerhetnél 25 20 km-t... Ehelyett itt sajnáltatod magad és várod a semmit...
2015. júl. 28. 13:57
 24/43 anonim ***** válasza:
Most az hogy jön ide, hogy fel tudna-e szedni a haverod? :D Annyit mondtam, hogy nem ordítom le valaki fejét aki lefröcsköl, csak mert az illető nem jóképű.
2015. júl. 28. 13:59
 25/43 anonim ***** válasza:
24-es. Ebbe se merj fogadni! Ha én lefröcsköllek fogsz ordítani.
2015. júl. 28. 14:00
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, sajnáltasd csak magad továbbra is, ha erre izgulsz egészségedre... :)
2015. júl. 28. 14:01
 27/43 anonim ***** válasza:
De most komolyan azt hiszed, hogy AZÉRT fogok ordítani, mert nem talállak jóképűnek? :D
2015. júl. 28. 14:03
 28/43 anonim ***** válasza:
Miért akarjam hogy sajnálj? Soha nem sajnált senki. Amint már írta ezek tények. Nagyon sok nőnek udvaroltam már. Nagyon sok mindent tapasztaltam. Azért a tények makacs dolgok.
2015. júl. 28. 14:03
 29/43 anonim ***** válasza:
És olyan nőknek udvaroltál, akik nem tetszettek?
2015. júl. 28. 14:08
 30/43 anonim ***** válasza:
27-es Igen. Mert ha azt látod hogy olyan mint én merészelek bármit is és neked én unszimpatikus vagyok, és még az is hozzá tesz, hogy nem vagyok jó képű, akkor ezek összességében a nők zsigerből tudnak kegyetlenül elutasítani férfit. Ezt is tapasztaltam és sokszor!
2015. júl. 28. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!