Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismeretlen lányt az utcán tapizni mondjuk rácsapni a fenekére az bűncselekmény?
Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 11:15
11/43 anonim válasza:
a jó pasik azt csinálnak a nőkkel amit akarnak, a nőknek bejön ez. csak azzal balhéznak aki nem tetszik nekik.hülye dögök
12/43 anonim válasza:
#10, az az érzésem, hogy már eldöntötted magadban a választ, amit én ehhez hozzá tudnék tenni, az irreleváns a számodra.
13/43 anonim válasza:
12-es amit a 10-esben írtam az a valóság és teljesen igaz. Volt benne tapasztalatom.
14/43 anonim válasza:
#10 Erről ez a vicc jutott eszembe.
Tömött buszon:
- Na de mit képzel, vegye le rólam a kezét!
- Ó, elnézést.
- Nem maga, az a másik... :D
De nem, az élet nem így működik, a jóképű paraszt is paraszt.
15/43 anonim válasza:
14-es amit most leírok most ebben a hónapban próbáltuk ki a strandon. Én egy magas de átlagos kinézetű férfi vagyok. A barátom. Talán nincs annyira magas de kreol bőrű, kék szemű, szőke hajú és nagyon izmos mert nagyok sokat sporttól. Kipróbáltuk hogy mit csinálnak a nők ha lefröcsköljük őket és utána gyorsan bocsánatot kérünk és azonnal meghívjuk őket egy fagyira vagy bármire. Én vagy húsz nőt fröcsköltem le és hiába kértem elnézést leüvöltötte fejem és bunkó paraszt voltam. Míg a barátom még egy strandlabdával jól fejen is rúgott néhány lány a fröcskölés közben. Vagy tízszer kellet elmennie fagyizni és kapott vagy 12 ajánlatot és majd az összes randizni akart vele. Na ezért írtam hogy van tapasztalatom. A nők van akinek szinte mindent hagynak mert elolvadnak ha rá néz. De az aki átlagos az bármit csinálhat, mindig bunkó és paraszt lesz már akkor is a szemében ha ránéz!!!!!
16/43 anonim válasza:
Na most az, hogy engem lefröcskölnek a strandon, az nem ugyanaz, mintha csak úgy random megfogják a mellem, vagy rácsapnak a fenekemre. Utóbbiért George Clooney-t is nyakon vágnám ugyanúgy... :D
És nekem meg se fordulna a fejemben, hogy lebass*ak valakit, amiért lefröcsköl, csak mert nem néz ki jól.
Az meg hadd ne legyen már kötelező a nőknek, hogy olyannal randizzanak, aki egyáltalán nem tetszik nekik.
17/43 anonim válasza:
Bocsánat, de lefröcskölés a strandon, majd utána bocsánatkérés nem egészen ugyan az, mint egy idegen nőt megtapizni, megcsöcsörészni. Az utóbbi az én számomra egyértelműen abúzus, visszaélés, teljesen függetlenül attól, hogy hány centi, vagy milyen színű a szeme az illetőnek. A tahó, az tahó.
18/43 anonim válasza:
16-os. Ahogy én lefröcsköllek az lehet hogy nem esne jól amikor kint fekszel a napon és eltalál a jó hideg víz. De tudod most lefogadom hogy ha akkor látnál először ordítoznál és ugyan úgy lebunkóznál mint a többi nő. De szerintem a barátom akár arccal a a fenekedre vagy a melled közé esne és meglátnád már azt is elfelejtenéd mit csinált, csak az járna az eszedbe hogy mit csináljon veled. Ezt is tapasztalatból mondom.
19/43 anonim válasza:
Kit érdekel a strandon ki fröcsköl? A kérdésre a válasz: bunkó dolog és szexuális zaklatás.
20/43 anonim válasza:
19-es. A nyílt tapizás igen az. De a legtöbb nőnek ha már egy neki nem tetsző férfi rá néz, már azt is annak veszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!