Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismeretlen lányt az utcán tapizni mondjuk rácsapni a fenekére az bűncselekmény?
Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 11:15
31/43 anonim válasza:
29-es. Igen udvaroltam olyannak aki nem tetszett. Mint írtam sokszor.
32/43 anonim válasza:
Nézd, fogalmam sincs, hogy nézel ki, de ez így már nagyon egészségtelen hozzáállás. Tény, hogy ha valaki minimálisan sem jön be külsőre, akkor nem jövök vele össze. De! Eszembe nem jutna bunkó, fölényeskedő módon elküldeni bárkit a halál fas*ára, csak mert nekem nem tetszik. Ennyi.
33/43 anonim válasza:
32-es. Ha tényleg komolyan így gondolod akkor nagyon férfi nevében köszönöm hogy ilyen vagy!!
34/43 anonim válasza:
de ha a pasi jóképű és tetszik neki a lány, és fordítva is, akkor sem így kell udvarolni, hogy odamegy és elkezdi fogdosni
35/43 anonim válasza:
34-es. Elhiheted van olyan férfi és így udvaról. És elolvadnak mert hozzájuk ért egy ilyen férfi. Nekem a barátom bebizonyította nem egy nőn hogy 10 perc után már a feneküket simogatta és mindeggyik hagyta. Nekem még soga nem hagyott ilyet egy nő még napoj múkva sem. Ezért írtam hogy ezt tapasztalatból mondtam.
36/43 anonim válasza:
A kérdésre visszatérve. Igen ha egy lányt ér ilyen akkor bűncselekmény lehet egy popsi hozzá érésből ha a lány nem akarta és bizonyítékot szolgáltat. Férfiakat juttathatnak nők minden további nélkül börtönbe. Ha egy férfi tenne ezért feljelentést mert egy nő meg fogná a fenekét mi lenne? A férfit a feljelentésért kiröhögnék a nőt meg megtapsolnák.
37/43 anonim válasza:
Így igaz. Engem gyerekként kegyetlenül csúfolt két 18 éves elkényeztetett p#csa. Gondolhatod mi lett volna belőle ha ez fordítva történik, ha megússzuk a feljelentést akkor sem lett volna már a mosolyunk valami szép a kivert fogaink látványa miatt...
38/43 A kérdező kommentje:
36-os biztos nem uszná meg a nő mert a törvény rá is vonatkozik és ezzel ő is szexuális zaklatást tett
2015. júl. 29. 11:34
39/43 A kérdező kommentje:
Mármint ha ő fogdosná a férfit
2015. júl. 29. 11:35
40/43 anonim válasza:
Kérdező. Jogi végzettségem van. Az egyik tanárom bíró is volt a tanársága előtt. Sok elrettentő példát tudnék neked felhozni a joggyakorlatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!