Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye hogy milyen csodálatos lények a nők? Mi lenne velünk nélkülük? Igazi csodák. Szerinted is?
Hmm, ezzel feldobtad a napomat. :D Tudom, férfiak válaszát várod főként, de nem tudtam kihagyni.
N
Lények?
Leginkább emberek ők is. :)
Szerintem is csodálatosak, csak én más módon gondolom hogy azok.
A feleségen fél évig félrekurt, közben kiürítette a bankszámlánkat, neki titkos számlája volt és a pénz lassan átszivárgott. Aztán beadta a válókeresetet. A gyerek az övé lett a kocsi szintén, a házból kisemmizett, Majd amikor egyedül nem tudott megállni a lábán akkor elkezdett pereskedni: tartásdíjon, vagyonmegoszáson, láthatáson. Egyik tárgyalás a másik után, végrehajtók, ügyvédek. Pár százezer minusz ismét. Totál lenullázott anyagilag, idegileg.
Szóval ilyen értelemben valóban csodálatos, mert sose tudtam volna elképzelni róla hogy ilyenekre képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!