Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha Apa lennél akkor is így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Apa lennél akkor is így vélekednél?! 24N

Figyelt kérdés

Anyi kérdést láttam hogy mikor jo elkezdeni egy lánynak

Vagy mi a minimum maximum kor

És többenet hogy sok akár 28 meg 30-40-es Férfi oda írja hogy 12-14 éves kortól már simán dugná a lányokat

Elvagyok szörnyedve ,hogy ilyen beteg néhány ember

Bele gondoltatok Ti abba,hogy ha egyszer lesz egy Lányod aki a mindened e szemed fénye

És 12 vagy 14 éves korában Barbie-zás meg tollaslabda helyett egy 40 éves férfi farkán pattog?!!!

Szerintetek ez Normális

Mert szerintem rohadtul nem az még ha a törvény ki mondja hogy 12 éves kortól lehet ha a partner nem múlt el 18 éves

Illetve 14 éves kortól meg bárkivel büntetlenűl

Attól,hogy hamarabb érnek a mai tinik attól még ne legyen már elfogadott és normális hogy egy 12 éves meg 14 éves KISLÁNYOK nemiéletet élhetnek /élnek

Ugyan ez vonatkozik természetesen a 12 éves meg a 14 éves KISFIÚKRA is

Döbbenet!!

Komolyan

Gyerekek b...sszus

Én is hamar érő voltam (testileg)

10 évesen nőni kezdett a mellem

11 évesen már menstruáltam

De valahogy 17-18 éves korog nem érdekeltek úgy a pasik

Szóval nem lehet arra fogni h a mai gyerekek hamarabb érnek és azért!!

Nah mindegy ezen szét vagyok akadva!!!

Bocsi az esetleges helyesírási hibákért!

2018. aug. 25. 09:32
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
55%

Ezek igen rossz példák a képeken, mert egy kivételével igenis nagyon gyereknek néznek ki külsőleg. Azért mert 6kg tömést beraknak az elmebetegül felpolcoló push-up-hoz, attól neked már kész nők lesznek? Nincs az a smink amitől ne látnám az arcán is, hogy mennyire gyerek, illetve a testükön is látszik még, hogy milyen kislányos. Szerintem ezért alakult ki a mostani 20+1-2 éves fiatal fiúknál, hogy a kislányos testet szeretik, mert ebben nőttek fel és az első ingereik ilyenek voltak.

Ettől függetlenül van olyan 14 éves, aki ténylegesen úgy néz ki mint egy 19-20 éves és nem csak a kisebbségiek között. Én akit ismertem ilyet az 15 éve volt. Pont, hogy régen korábban értek testileg a lányok, csak kevésbé követtek el mindent, hogy idősebbnek nézzenek ki. Hihetetlen, hogy egy tartás, smink és push-up és egyeseket már meg is győztek róla, hogy milyen érettek.

Én bele szoktam gondolni, hogy mi lenne ha lenne egy lányom. Nem akarnék az a tipikus apa lenne, de sejtem magamról, hogy olyan lennék, hogy az én kicsi lányom max. a halálom után szexelhet:D Engem nagyon vonzanak a 20 év körüli lányok, mindig is azok vonzottak külsőt tekintve a legjobban. De pont ezért így 31 éves fejjel nem csinálnék ilyet. Meglátna az apja és megölne és hiába nagy valószínűséggel erősebb lennék nála, de hagynám magamat, mert igaza lenne:D

2018. aug. 25. 18:26
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
24N,vagyok a most szakított párkapcsolati tanácsadó.
2018. aug. 25. 20:42
 33/34 anonim ***** válasza:
78%
Korán értem én is, hozzád képest egy év elcsúszással. 12 évesen kezdtem menstruálni, de onnantól kezdve nagyon is érdekelt a szexualitás. Viszont egyelőre csak biztos távolból inkább. Emlékszem, amikor olyan 14 körül lehettem, az unokahúgommal, aki egy évvel fiatalabb nálam, másról se tudtunk beszélni, csak a fiúkról. Mondjuk nekem a felnőtt férfiak tetszettek már a legelején is, viszont 16 éves voltam az első alkalomkor, előbb nem lettem volna rá felkészülve lelkileg. A fantáziám viszont nagyon is élénk volt. Talán mert más ingerek értek minket. Én nem a húgom Barbijaiba botlottam bele otthon, hanem a bátyáim haverjaiba.
2018. aug. 26. 05:35
 34/34 anonim ***** válasza:
83%
Öhöm. Biológiából mindenki megbukott. Kezdjetek el utána olvasni, hogy milyen állapotban van a serdülés elején, mind egy fiú, mind egy lány! Komolyan, azt hiszem titeket fel kéne még világosítani. Az, hogy menstruálsz, azt jelenti hogy serdülsz, nem azt hogy felnőtt vagy. Instabil hormon háztartással, fiúkra ugyan ez vonatkozik. Nem, hogy nem ez a legtermékenyebb szakasza az embernek, hanem konkrétan rizikós ilyen korban a teherbe esés. A fiúknak sem éppen a legtökéletesebb a serdülő korban az örökítő állománya. Vagyis nem arra vannak még biológiailag sem tervezve, hogy szexeljenek még. A test is mutatja, hogy nem áll még rá készen, de csak azért, mert kivitelezhető már nyomjuk igaz?
2018. aug. 26. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!