Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Apa lennél akkor is így vélekednél?! 24N
Anyi kérdést láttam hogy mikor jo elkezdeni egy lánynak
Vagy mi a minimum maximum kor
És többenet hogy sok akár 28 meg 30-40-es Férfi oda írja hogy 12-14 éves kortól már simán dugná a lányokat
Elvagyok szörnyedve ,hogy ilyen beteg néhány ember
Bele gondoltatok Ti abba,hogy ha egyszer lesz egy Lányod aki a mindened e szemed fénye
És 12 vagy 14 éves korában Barbie-zás meg tollaslabda helyett egy 40 éves férfi farkán pattog?!!!
Szerintetek ez Normális
Mert szerintem rohadtul nem az még ha a törvény ki mondja hogy 12 éves kortól lehet ha a partner nem múlt el 18 éves
Illetve 14 éves kortól meg bárkivel büntetlenűl
Attól,hogy hamarabb érnek a mai tinik attól még ne legyen már elfogadott és normális hogy egy 12 éves meg 14 éves KISLÁNYOK nemiéletet élhetnek /élnek
Ugyan ez vonatkozik természetesen a 12 éves meg a 14 éves KISFIÚKRA is
Döbbenet!!
Komolyan
Gyerekek b...sszus
Én is hamar érő voltam (testileg)
10 évesen nőni kezdett a mellem
11 évesen már menstruáltam
De valahogy 17-18 éves korog nem érdekeltek úgy a pasik
Szóval nem lehet arra fogni h a mai gyerekek hamarabb érnek és azért!!
Nah mindegy ezen szét vagyok akadva!!!
Bocsi az esetleges helyesírási hibákért!
Ezek igen rossz példák a képeken, mert egy kivételével igenis nagyon gyereknek néznek ki külsőleg. Azért mert 6kg tömést beraknak az elmebetegül felpolcoló push-up-hoz, attól neked már kész nők lesznek? Nincs az a smink amitől ne látnám az arcán is, hogy mennyire gyerek, illetve a testükön is látszik még, hogy milyen kislányos. Szerintem ezért alakult ki a mostani 20+1-2 éves fiatal fiúknál, hogy a kislányos testet szeretik, mert ebben nőttek fel és az első ingereik ilyenek voltak.
Ettől függetlenül van olyan 14 éves, aki ténylegesen úgy néz ki mint egy 19-20 éves és nem csak a kisebbségiek között. Én akit ismertem ilyet az 15 éve volt. Pont, hogy régen korábban értek testileg a lányok, csak kevésbé követtek el mindent, hogy idősebbnek nézzenek ki. Hihetetlen, hogy egy tartás, smink és push-up és egyeseket már meg is győztek róla, hogy milyen érettek.
Én bele szoktam gondolni, hogy mi lenne ha lenne egy lányom. Nem akarnék az a tipikus apa lenne, de sejtem magamról, hogy olyan lennék, hogy az én kicsi lányom max. a halálom után szexelhet:D Engem nagyon vonzanak a 20 év körüli lányok, mindig is azok vonzottak külsőt tekintve a legjobban. De pont ezért így 31 éves fejjel nem csinálnék ilyet. Meglátna az apja és megölne és hiába nagy valószínűséggel erősebb lennék nála, de hagynám magamat, mert igaza lenne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!