Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Apa lennél akkor is így vélekednél?! 24N
Anyi kérdést láttam hogy mikor jo elkezdeni egy lánynak
Vagy mi a minimum maximum kor
És többenet hogy sok akár 28 meg 30-40-es Férfi oda írja hogy 12-14 éves kortól már simán dugná a lányokat
Elvagyok szörnyedve ,hogy ilyen beteg néhány ember
Bele gondoltatok Ti abba,hogy ha egyszer lesz egy Lányod aki a mindened e szemed fénye
És 12 vagy 14 éves korában Barbie-zás meg tollaslabda helyett egy 40 éves férfi farkán pattog?!!!
Szerintetek ez Normális
Mert szerintem rohadtul nem az még ha a törvény ki mondja hogy 12 éves kortól lehet ha a partner nem múlt el 18 éves
Illetve 14 éves kortól meg bárkivel büntetlenűl
Attól,hogy hamarabb érnek a mai tinik attól még ne legyen már elfogadott és normális hogy egy 12 éves meg 14 éves KISLÁNYOK nemiéletet élhetnek /élnek
Ugyan ez vonatkozik természetesen a 12 éves meg a 14 éves KISFIÚKRA is
Döbbenet!!
Komolyan
Gyerekek b...sszus
Én is hamar érő voltam (testileg)
10 évesen nőni kezdett a mellem
11 évesen már menstruáltam
De valahogy 17-18 éves korog nem érdekeltek úgy a pasik
Szóval nem lehet arra fogni h a mai gyerekek hamarabb érnek és azért!!
Nah mindegy ezen szét vagyok akadva!!!
Bocsi az esetleges helyesírási hibákért!
Én még barbie-zam 11-12 évesen ugyanis volt egy kishugom
Te ezen szörnyednél el? Azon meg nem ha dugatja magát?!
3-as 16-17 évesen egyàltalán nem gondoltam a szexre és nem is akartam szexelni
Viszont vágytam a szerelemre az ölelésre a csókra
Míg én itt tartottam addig volt olyan osztálytársam (magyar) akinek a 3. Abortusza volt
És hidd el nem éreztem magam kevesebbnel mert én nem szexeltem akkor még
1-es Igen Sajnos ezt csinálják
De ez feljogosít arra hogy Dugj meg egy GYEREKET??!!!!!!!!
"Egyszer amikor apa hazaért a munkából akkor egy idegen ötven év körüli férfit látott a nappalija kanapèján kávèval a kezében és az alig tizennyolc éves lánya kezét simogatta a fèrfinek...
Egyből a fejébe szaladt a vér de mielőtt szólhatott volna az idegen ötvenes férfi a szavába vágott
- Ne haragudjon uram hogy a házában zavarom de történt a lányával egy kis baleset és szeretném tisztázni a dolgokat. Jelenleg elképzelhető hogy teherbe esett tőlem...
A családapa feje lilulni kezdett de az idegen folytatta:
- Ha a gyermeket megtartja a lánya úgy dönt, és fiú lesz akkor termèszetesen fizetek gyerektartást havi háromszázezer forintot pluszba kiiskoláztatom egyetemre járatom és mikor befejezem a Bankomnál a vezèrigazgatói széket és ráiratnám az egyik Bahamai nyaralómat és egy kis nyugat európai lègitársaságomat is... Természetesen a családnak egyből utalnèk 40 millió forintot a baleset vègett
Ha a gyermek lány lesz akkor 30 millió forintot utalnèk a családnak és utána havi kétszázezer forintot gyerektartáskènt kiiskoláztatom és egyetemre járatom aztán ő vennè át az ingatlanbirodalmam vezetői pozícióját amit lediplomázott...
Abban az esetben - fűzte tovább a szót az ember - ha a lányuk mégsem lenne terhes...
- AKKOR FOGOD ÉS MEGB**OD MÈG EGYSZER - vágta rá az apa..."
Na kb ez jutott most eszembe
Ezt a viccet Én is ismerem
De ilyen ember a Földön nincs!!
Túlliheged!
Nekem lányom van - és imádom.
Nem biztos hogy mi vagyunk az átlag, mert mi alapból naturisták vagyunk, tehát a lányunk úgy nőtt fel, hogy a meztelenség megszokott volt a számára.Ebből kifolyólag jóval tájékozottabb is volt a testével kapcsolatban. 13 éves korában teljes mértékben felvilágosítottuk a szexről, a fortélyairól és a védekezésről.
Mivel rendkívül őszinte volt a kapcsolatunk - mindent meg tudtunk beszélni - teljesen megbízhatóan működött.
Épp hogy 16 lett, amikor behívott a fürdőszobába (fürdés közben) és elmondta, hogy lefeküdt a barátjával, és hogy együtt mondjuk meg az anyukájának. így történt.
Aztán bizony hárman tartottuk fejben a mensi időszakát, a fogamzásgátló beszerzését, a nőgyógyászai vizsgálatokat stb. stb.
Az első nagy szerelem elmúltával nem élt valami szűzies életet a lányom, de nem is esett túlzásokba. Szinte minden kapcsolatáról tudtunk, mert "inkább hozza haza a pasiját, mint mindenféle zűrös helyeken kóboroljanak" felkiáltással átadtuk a hálószobánkat. Az egyetem alatt volt, hogy egy évig is együtt élt a szerelmével.
És most boldog anyuka, aki nyíltan, bűntudat nélkül megélhette a szexuális élet gyönyöreit, és boldog családban él. És viszik a kislányukat a naturista strandra...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha az ember mindent tilt, akkor hamar elvesztheti a gyerekét...
De ha partnerként kezeli és elnyeri a bizalmát, akkor meg lehet velük mindent normálisan beszélni, fel lehet készíteni a várható problémákra stb. stb. és akkor sokkal kevesebbet kell feleslegesen aggódni.
Értem az aggodalmadat, de nem sokat tudsz ellene tenni! Ha ügyesen alkalmazkodsz a körülményekhez, akkor kezelni is fogod tudni azokat, és akkor nem lesz okod a pánikra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!