Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha Apa lennél akkor is így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Apa lennél akkor is így vélekednél?! 24N

Figyelt kérdés

Anyi kérdést láttam hogy mikor jo elkezdeni egy lánynak

Vagy mi a minimum maximum kor

És többenet hogy sok akár 28 meg 30-40-es Férfi oda írja hogy 12-14 éves kortól már simán dugná a lányokat

Elvagyok szörnyedve ,hogy ilyen beteg néhány ember

Bele gondoltatok Ti abba,hogy ha egyszer lesz egy Lányod aki a mindened e szemed fénye

És 12 vagy 14 éves korában Barbie-zás meg tollaslabda helyett egy 40 éves férfi farkán pattog?!!!

Szerintetek ez Normális

Mert szerintem rohadtul nem az még ha a törvény ki mondja hogy 12 éves kortól lehet ha a partner nem múlt el 18 éves

Illetve 14 éves kortól meg bárkivel büntetlenűl

Attól,hogy hamarabb érnek a mai tinik attól még ne legyen már elfogadott és normális hogy egy 12 éves meg 14 éves KISLÁNYOK nemiéletet élhetnek /élnek

Ugyan ez vonatkozik természetesen a 12 éves meg a 14 éves KISFIÚKRA is

Döbbenet!!

Komolyan

Gyerekek b...sszus

Én is hamar érő voltam (testileg)

10 évesen nőni kezdett a mellem

11 évesen már menstruáltam

De valahogy 17-18 éves korog nem érdekeltek úgy a pasik

Szóval nem lehet arra fogni h a mai gyerekek hamarabb érnek és azért!!

Nah mindegy ezen szét vagyok akadva!!!

Bocsi az esetleges helyesírási hibákért!

2018. aug. 25. 09:32
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
18%

Nézd meg ezeket a képeket.. szerinted ezek még barbiznak???

[link]

2018. aug. 25. 11:28
 22/34 anonim ***** válasza:
69%

Figyi, én 14 évesen lehet, hogy még barbiztam... igen, több mint valószínű... de nem épp szűzies játékokat játszottam velük. Ha érted mire gondolok. :) Elég meredek fantáziáim is voltak, és bizony nap mint nap a szexen járt az eszem. És tegyük hozzá, hogy én még a '90-es évek végén voltam 14, nem is ebben a mai "elfajzott" világban. Tény, hogy aztán későn lett csak kapcsolatom férfiakkal, mert mindig az elérhetetlenek vonzottak és ilyen szerencsétlenül alakult, de amit addig műveltem egymagam, az se volt piskóta.

Most pedig van egy lányom, és nincsenek illúzióim a jővőbeli pasizásait illetően. 35N

2018. aug. 25. 12:19
 23/34 anonim ***** válasza:
77%

21: Az a szomorú, hogy a pasiknak nem csak erre a típusra áll. Sőt...

A kérdezőhöz hasonlóan későn érő típus voltam, agyban és testileg is. 14 évesen is csak 12-nek hittek.

Ennek ellenére az első (negatív és undorító) tapasztalatot már 13 éves koromban megszereztem, mikor egy 40 körüli perverz bekörnyékezett.

2018. aug. 25. 12:57
 24/34 anonim ***** válasza:

Kérdező: én leírtam a mi helyzetünket, a mi tapasztalatunkat, a mi meglátásunkat és a mi viszonyulásunkat.

Én nem azt mondom, hogy kizárólag a mi meglátásunk az egyedül üdvözítő, de azt tudni kell: jobb a körülményekhez (okosan) alkalmazkodni, mint harcolni ellene, mert a gyereked bizalmát vesztheted el, és nem kapsz érte semmit - legfeljebb itt egyesektől egy pár zöld kezet, amivel ugye törölheted - a szemedet...

Tudomásul kell venni: a gyerekekben a hormonok, az ösztönök dolgoznak, és ha csak a tiltást állítod eléjük, akkor a világon semmit sem érsz el náluk!

Már az óvodában egymást leselkedik, az unokám mondta, hogy a lányok szokták lesni a fiukat (az uncsim kislány), hogy hogy is van nekik a kinövésük?! Ő ezt azért mondta el, mert nem látott semmi plusz érdekeset abban amit a többiek csinálnak, mert náluk (is) a meztelenség megszokott... Nem értette, hogy azt miért kell meglesni?!

Mindegy: aki az előzőekben a képeket linkelte, az felnyithatná sokak szemét: ezek a 14-esek valóban ilyenek, és nem a velük egyidős kisfiúknak kelletik magukat, hidd el!

Nekem elhiheted, hogy apa ként nem volt hatalmas érzés/büszkeség, amikor a lányom megint egy újabb pasit hozott a lakásba, és vele is aludt (mint írtam: nem volt egy apáca tipus) de megtehettem volna hogy kivágom a srácot mint macskát üríteni, de mégsem tettem, mert legalább tudtam hogy kivel van, tudtam hogy védekezik, tudtam hogy nincs rossz helyen, tudtam hogy nem kábítózik, és tudtam, hogy nem is megy el kétes társaságba, mert itthon gond nélkül lehetnek...

Mondom: már felnőtt: nem bántuk meg hogy így nőtt fel, mert legalább nem kaptam naponta visítófrászt...!

2018. aug. 25. 13:32
 25/34 anonim ***** válasza:
Ja: 10-es voltam.
2018. aug. 25. 13:32
 26/34 anonim ***** válasza:
59%
"Én még barbie-zam 11-12 évesen ugyanis volt egy kishugom" - Te teljesen félrebeszélsz. Neked akkora a húgod Barbie-zott, de gondolom, ha nem lenne húgod, akkor önszántadból nem ültél volna le babákkal játszani, egyszerűen csak játszottál a tesóddal, ami marhára nem ugyanaz.
2018. aug. 25. 13:34
 27/34 A kérdező kommentje:

21-es ez a szülő keresztje is hogy engedi hogy a lánya 10-en évesen úgy öltözzön mint egy Qrva

Engem. Nem engedtek anno úgy suliba ha térd vagy combközébn rövidebb szoknyát vettem volna fel

2018. aug. 25. 14:02
 28/34 A kérdező kommentje:

26

Ha nem lett volna húgom szerintem akkir is játszottam volna

Szerettem öltöztet i a babákat saját magam ruhát készíteni tervezni

Én voltam a legnolfogam 14 éves amikor kaptam egy saját kis varro készletet úgy éreztem h ki nyilt a kapu elöttem

Volt h éjszaka kis lámpánál mértem rajtoltam szabtam

Engem ezek érdekeltek ezek kötöttek le

És nem a szex nem a fassz cibálás ,szopkodás meg a fasszon pattogás

Szerintem Normális Tini kirom volt

Anyuval bármiről lehetet beszélni

A szexről is

Volt egy tini újság ami felhozta az orális szexet

Anyu felvilágosított hogy miaz semmi bűn és szégyenérzet nem volt

Dr mégse volt bennem h Hűű én azt ki akarom próbálni...

2018. aug. 25. 14:10
 29/34 A kérdező kommentje:
Legboldogabb*
2018. aug. 25. 14:10
 30/34 anonim ***** válasza:
77%
Amugy sok tinilany nem azert oltozik kihivoan, hogy szetdugassak magukat mindenkivel, hanem mert ez lett a tarsadalom elvarasa. Sajnos mar a gyerekekben is elulteik, hogy a mai vilagban kvas ruhak nelkul semmit nem ernek...
2018. aug. 25. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!