Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te együtt lennél valakivel pusztán a "belső szépsége" miatt?
A kedvesség önmagában semmi. Ahhoz hogy vonzónak lássam, inelligencia kell, és ezen kívül még rengeteg dolog, amivel elvarázsol.
23F
Nem.
20/f
Valamilyen szinten kell, hogy tetszen külsőre is, még ha nem is kell modell kinézetűnek lennie.
Valami vonzót azért kellene találnom benne. De ha az meg van, akkor igen! :-)
Pláne, hogy én is ilyen vagyok, pasiban...
40+Ffi
Ha van amivel meg tud fogni akkor lehetséges, nem tartom kizártnak azt, hogy jobban vonz egy lány belső tulajdonsága, de nem mondanám, hogy egyáltalán nem számít a külső, csupán nem az elsődleges.
Barátnőmbe például a belső tulajdonságaiba szerettem bele (kedves, aranyos, humoros, kellő kiállás...de nem tudnám teljesen körülírni), de piszkosul, viszont a külseje sem volt lényegtelen. A mosolya,az arca, na meg a kerek popsija tetszett meg. Viszont ha nem ismertem volna meg elmentem volna mellette, szoval nem a külseje miatt szerettem belé, mert nem mondanám hogy az én ízlesemet teljes mértékbe kielégíti, mégis ő kell nekem, őt szeretem.
Nem.
Nekem a szex vonzalom nelkul nem megy.
Azt meg nyilvan a kulso meg a magabiztossag adja meg. Nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!