Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatnál mindenkinél alap az óvszerhasználat, vagy van aki megszakítással védekezik?
Figyelt kérdés
#gumi #szex #védekezés #fogamzásgátló #kaland #élvezet #szexkapcsolat #Barátság extrákkal #alkalmi kapcsolat #òvszer
2018. aug. 25. 00:41
41/47 anonim válasza:
35 ös, félművelt vagy. Kapásból 5 betegséget tudok felsorolni,ami ellen nem véd a gumi.
42/47 anonim válasza:
41 ennyierővel a párostól is elkaphatsz bármit
Jaj és senki ne szexeljen
Csal ha csinált egy szűrőt
43/47 anonim válasza:
42-es, én is ezt javaslom. Viccen kívül!!!
De nem 1 szűrés kell,hanem kettő, mert 2 fél kell a szexhez
Amúgy abszolút igaz, az ember a párjától is kaphat el, hiába ismerik egymást régóta. Akkor is, ha csak 1 illetővel volt előtte ugyan úgy lehet fertőzött.
Sajnos én egyszer pont így jártam egy csajszival. Fülig szerelmesek voltunk egymásba.
(41 es voltam)
44/47 he84 válasza:
Nem vagyok félművelt, a nemi betegségektől mind igenis véd az óvszer. Hiszen azok úgy terjednek ott lent, másképp nem. Kivéve ha te más egyéb elkaoható betegségekre is gondolsz.
45/47 anonim válasza:
#44 Ténlyeg nem vagy félművelt, hanem még kevesebb. :D
46/47 anonim válasza:
Nos én mindig ragaszkodtam az óvszerhez, és ennek köszönhetem, hogy nem kellett apaságira mennem. Szóval ezt nem árt ha átgondolja mindenki :) A hölgyemény állítólag rendesen szedte a tabit, mégis teherbe esett. Hál isten mivel az aktuális alakuló pasija nem húzott gumit én meg igen, így nem volt nagy agysebészet kitől van a gyerek. 32/F
47/47 anonim válasza:
Szerintem alap a szexkapcsolatban a gumi. Mondhat bármit, nem tudhatod igazán, kivel vagy kikkel kamatyolt előtted. 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!