Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatnál mindenkinél alap az óvszerhasználat, vagy van aki megszakítással védekezik?
Figyelt kérdés
#gumi #szex #védekezés #fogamzásgátló #kaland #élvezet #szexkapcsolat #Barátság extrákkal #alkalmi kapcsolat #òvszer
2018. aug. 25. 00:41
21/47 anonim válasza:
Azért ne higyjük, hogy a megszakításos szexből gyakrabban lesz baba, mint ahogy valakinek a fejére esik a cserép egy emeleti ablakból. 😎 De az óvszer valóban véd ez ellen is, még a fertőzêsektől is. Szóval hasznos darab, csak érzésre nem olyan király.
22/47 he84 válasza:
Pedig de, a megszakításosból jóval nagyobb eséllyel lehet gyerek. Ha férfi vagy, akkor te könnyen beszélsz, hiszen nem te mennél abortuszra, nem te szülnél stb. És óvszerben vannak nagyon jók, némelyiknél ultra vékony is van, amivel még jobban lehet érezni. Aki az érzés mértéke miatt kényeskedik, az nem érdemli meg az adott nőt és a szexet se igazán, ha a biztonság és nyugodtabb szex miatt nem éri meg neki, már bocsi. Nem zokniban, nem gumicsizmában megy a dolog, nem vastagban, tehát kár ezen kényeskedni.
23/47 anonim válasza:
Amég ki nem alakult a bizalom, hogy figyel a pasi, óvszer. Utána megszakítással csináltuk az eddigiekkel.
N
24/47 anonim válasza:
Ja, akikkel én dugok, azok nem szexelnek mással és be is vállalnám tőlük a gyereket. Aki fűvel-fával akar, az védekezzen is rendesen. Én meg inkább élvezem.
25/47 jdfGabrella válasza:
Én nem használnám a megszakítást.
26/47 anonim válasza:
Hat nekem mikor volt ovszerral beszeltük meg aztan fel perc utan eldobtuk mert olyan lici volt mint a kisujjam.
27/47 anonim válasza:
egy partnerem volt egyszerre
bizalom megvolt
fogamzásgátlót használt a nő
42/F
28/47 anonim válasza:
22 évig megszakitással védekeztem az összes partneremnél. Láss csodát, akkor lett baba, amikor terveztük.
41f
29/47 he84 válasza:
Ez azért volt 28-as válaszoló, mert nagy szerencséd volt, nem azért volt így, mert nem lehet.
30/47 anonim válasza:
Csak simán punciba.
A saját nyugalmam miatt el vagyok kötve.
29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!