Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatnál mindenkinél alap az óvszerhasználat, vagy van aki megszakítással védekezik?
Figyelt kérdés
#gumi #szex #védekezés #fogamzásgátló #kaland #élvezet #szexkapcsolat #Barátság extrákkal #alkalmi kapcsolat #òvszer
2018. aug. 25. 00:41
31/47 anonim válasza:
nem alap, megegyezés szerint megy
32/47 anonim válasza:
he84 nagyon játszod itt az okoskát, és lepontozol mindenkit, akinek más a véleménye, mint neked.
Látszik, hogy nincs jobb dolgod.
Szerintem is legcélszerűbb gumit használni, viszont ha már elég jól ismeritek egymást és bíztok is egymásban, akkor jobb lehet a fogamzásgátló.
Mellesleg megjegyzem,hogy gumihasználat mellett is lehet elkapni ezt-azt.
33/47 anonim válasza:
Alapvetően húzok gumit mindig, már csak azért is, mert tényleg én se tudom mindig, kivel fekszek össze elsőre. De nagyon sokat levon az élvezeti értékből elég szar gumiban, ráadásul nekem a teljesítményben is nagyon bezavar. Mindezek mellett volt olyan barátnőm, akivel csakis gumi nélkül dugtunk mindig, mert őt jobban irritálta a gumi, mint engem. Nem szedett semmit, mindig kihúztam. És sima szexkapcsolatban is dugtam gumi nélkül, igaz, ismertem a csajt régebbről. Punciba amúgy sem szoktam élvezni, mindig kihúzom.
34/47 anonim válasza:
Alap az óvszer. Nem lehet tudni, hogy te vagy-e neki az egyetlen, nemi betegséget pedig inkább nem kérek.
35/47 he84 válasza:
Figyelj 32-es válaszoló, jó lenne ha nem szólnál le másokat, mert nem értesz egyet és nem játszok semmi okosat, hanem van azért már ilyen-olyan tapasztalatom, rálátástom, a dolgokra! Nem szokásom lepontozni, nem is tudod ki volt az, jó lenne ha nem vádolnál minden bizonyíték nélkül! Hogyha csak kötekedni jöttél ide, el lehet menni békén hagyni az embereket! Az óvszer igenis fontos, főleg ha nem akar az ember váratlan terhességet. Csak a kényes, a kockáztatni nem bánó és felelőtlen férfiak akarják általában óvszer nélkül. Nem a bizalomtól függ az, hogy valaki megszakításosnál némi eséllyel véletlenül terhes lesz-e, hanem az egy vele járó esélyes következmény. A legtöbb ember, aki megszakításossal csinálja, ott a nő előbb-utóbb terhes lesz. Csak a szerencsén múlik, olyan mint a tűzzel játszás. De igen, az óvszer véd a nemi betegségektől mindig. Inkább te nem értesz ehhez az egészhez, már elnézést. A legtöbb fogamzásgátlónak lehetnek komoly mellékhatásai is, mint trombózis, hízékonyság, kisebb és ritkább szexuális vágy, menstruáció felborulása és még néhány, de ezek a fontosabbak. Ezért nem fogja a legtöbb nő kockára tenni az egészségét az ilyen kényes, felelőtlen férfiak miatt!
36/47 anonim válasza:
Hát én sosem mérgezném magam fogamzásgátló hormonokkal, legyen az bogyó, spirál vagy gyulladás. Vagy húz óvszert vagy nincs szex. Volt már hogy elküldtem haza, mert egyszerűen erősködött hogy ne, mert neki gumiba nem megy. Mondtam, hogy akkor viszlát. És ha úgy vesszük aznap este elment. :D Haza.
37/47 anonim válasza:
" Volt már hogy elküldtem haza, mert egyszerűen erősködött hogy ne, mert neki gumiba nem megy. Mondtam, hogy akkor viszlát. És ha úgy vesszük aznap este elment. :D Haza." - én pont ugyanígy tettem férfiként egy óvszerhez mindenképp ragaszkodó nővel... nem egymást kerestük, és itt a pont. lényegesen jobbat tett az önbizalmamnak, mint ha belemegyek az óvszerrel szerencsétlenkedésbe... elvégre is nem azért szexelek, hogy szenvedjek közben...
38/47 anonim válasza:
37-es lehet te voltál az a szerencsétlen aki nem akart gumit húzni. Mert lelankad az a kevés is amid van. Érdekes hogy sokaknak gumiban is kőkemény, veled van a baj, nem velem.
39/47 anonim válasza:
#38, azért csak el tudod dönteni, hogy a férfi mondta-e a nőnek, hogy "viszlát, akkor hagyjuk ezt talán" vagy megfordítva... Az emg, hogy "kivel van a baj" nézőpont kérdése... nekem nem kell gumihoz ragaszkodó nő - szerencsére rá se vagyok szorulva - és itt a pont.
40/47 anonim válasza:
Ha úgy van a szex kapcs hogy egymás mellett mást is használtok akkor alap
Én pl csak a partneremmel szexelek Így nálam Ő nem használ Óvszert és megszakítással védekezünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!