Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugar baby - a szebb lányoknál alap a havi minimum 250, de
inkább félmilliós "ráfordítás". Összhangban van a
kereslet és kínálat?
nyilván a többszörösét keresed. Bolivarban :D különben nem ide irkálnál, hanem felmennél a puncs-ra vagy a viszony-ra és megnéznéd magadnak, mit kínálnak mennyiért.
2018. márc. 5. 14:47
2/25 A kérdező kommentje:
Mutassak bankszámlakivonatot, lúzerkém? Onnan jövök, és ott látom ezt. Az érdekelne, hogy mennyire gyakran jön létre üzlet ilyen feltételek alapján.
Ekkora kamu kérdést... Látszik, hogy lövésed nincs semmiről.
Akinek ennyi pénze van, nem krumplit pucol, szal ezen a szinten már alap, hogy ápolt a pali.
2018. márc. 5. 15:01
4/25 A kérdező kommentje:
Igen, nyilván mindenki kamu, aki nem nettó 250-et keres. És Andy papa is baromira ápolt a szép pocakjával. Köszi.
Valami kevésbé frusztrált ember is válaszolhatna, akinek esetleg lényegi infója is van.
Ne mutass, nemtúrkálok én senki zsebében, de aki havi fél milla többszörösét teszi félre, az szerintem vagy topmenedzser, vagy vállalkozó. Ez esetben szerintem megvannak azok a körök, ahol tud érdeklődni ilyenekről, nem pedig anonim kérdező oldalon próbál infót szerezni. Másik opció h drogdíler meg adócsaló, de akkor meg nem sugarbabyket fog bevonzani magához, hanem lotyókat.
2018. márc. 5. 15:05
A kérdés itt az h te pöriszaftos pólóban akarsz vmi zimánylinda/palvinbarbi kaliberű csajszit felszedni, mert a pénz nem számít, vagy te vagy az ápolt, fess 40es fickó, aki a kinézetével akar spórolni a sörhasúakhoz képest
2018. márc. 5. 15:08
Szerintem sem itt kérdezősködne egy "nagymenő", sokat kereső.
2018. márc. 5. 15:10
8/25 A kérdező kommentje:
"de aki havi fél milla többszörösét teszi félre, az szerintem vagy topmenedzser, vagy vállalkozó."
Jaja, a kulcsszó: szerinted. De annyira imádom, ahogy ti, vesztesek, kivetítitek a saját nyomorotokat erre az oldalra is, gondolván, hogy akinek nálatok egy picivel is jobban megy, az már nem is a földön jár, ide meg pláne nem néz be. A nagyon ironikus az egészben, hogy ezzel elismeritek a saját nyomorotokat.
De tök mindegy, ez mind off. A kérdés adott, aki nem tud válaszolni, mert egy frusztrált hülye, az írjon privátban, ha ennyire nem hiszi, hogy havi millió felett keresek.
LOL, pont h nem én vagyok a frusztrált, hanem te, azzal hogy még mindig ezen lovagolsz. De figyi, igazat adok neked, ha én a fél milla többszörösét keresném (vagy lenne nem munkabér jellegű cashflow-m, ami ilyen kaliberű), biztos h nem ide írkálnék, hanem beülnék a tetszőleges autómba, amit keretszerződés alapján cserélgethetnék a bérbeadó cégnél, és akármilyen csajt az ujjaim köré csavarnék :D
2018. márc. 5. 15:18
10/25 A kérdező kommentje:
Nem én válaszolok mér negyedszerre egy olyan kérdésre, amire nem tudom a válasz. Oké, szíved joga jól keresni és ezt csinálni. Nekem meg szerintem szívem joga feltenni egy ártalmatlan kérdést anélkül, hogy a hozzád hasonló alakok telespammelnék a frusztrációtól csöpögő, tökéletesen ide nem illő megjegyzéseikkel.
Kapcsolódó kérdések: