Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szopás alap, a nyalás nem?
Figyelt kérdés
Abszolút nem vitagenerálásnak szánom ezt a kérdést, csupán kíváncsiság. Az eddigi tapasztalataim alapján (amiből nincs sok), illetve a másoktól hallott, neten látott dolgok alapján egy szexnél vagy egy pettingnél a lány mindig leszopja a fiút, de a fiú nem mindig nyalja ki a lányt. Ti hogy viszonyultok ehhez? Fiúk, te "elvárjátok" a szopást, ha nem viszonozzátok? Lányok, ti leszopjátok a pasit, ha ő nem nyal ki titeket?2018. márc. 2. 14:54
1/29 anonim válasza:
Nem kellene olyan, aki nem nyal ki alaposan. Viszonzom bőségesen.
2/29 anonim válasza:
Szerintem oda vissza működik a dolog. Mindkettő jó.. na de együtt a kettő.. az az igazi.. :D
3/29 anonim válasza:
Én fiúként pont fordítva szeretem.
Nyalás alap, szopás nélkül sincs semmi problémám
4/29 anonim válasza:
Én férfiúként elvárom, hogy nyalhassak.
5/29 anonim válasza:
En nem varom el a szopast..de viszonyt szeretek nyalni :)
6/29 anonim válasza:
és akkor megfordítva: A nyalás alap, a szopás nem?
7/29 anonim válasza:
Én pasiként alap dolognak tartom, hogy kinyaljon.
8/29 anonim válasza:
Nálam alap a szopás-nyalás élvezésig oda-vissza! F.
9/29 anonim válasza:
Húú, én imádom a nyalást, sőőőt kérem is. x) (EZ gáz? :D) És nem várom el, hogy engem szopjanak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!