Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg nem lesz mise, nem dugtok ti, , se", avagy éltek-e szexuális életet a házasság előtt?
Figyelt kérdés
2018. aug. 23. 19:15
1/9 anonim válasza:
Élünk szexuális életet, 4 éve. Házasság még csak tervben sincs. De tök jól megvagyunk így. Ti? :)
2/9 anonim válasza:
Minden normális ember él szexuális életet házasság előtt.. akik hülyébbek azok nem.
Erre majd akkor jönnek rá amikor a szexuális életük egy kalap rohadt zöldséggel lesz egyenlő és erre rámegy a kapcsolatuk amit egy válás fog követni.
A legnagyobb felelőtlenség úgy összeházasodni valakivel, hogy nem tapasztaltátok megy egymást szexuálisan.
(Felőlem bárki a feje tetejére állhat itt és ellenkezhet, hogy nem így van, de egy párkapcsolat jó szex nélkül nem fog működni túl sokáig. Ezen nem változat az sem, ha éveket várnak egymásra.)
3/9 anonim válasza:
Már hogy értve? Egymással? Vagy azon kívül?
"Eljegyzésük óta még csak 5 év telt el és ön máris vakmerőn megérinti!"
5/9 anonim válasza:
az átlag ember él, de szerintem hülyeség lenézni egy párt azért, mert ők várnak házasságig. az ő dolguk, és senkinek nincs joga beleszólni abba, hogy ki miben hisz. ők se erőltetik ránk az ő életmódjukat, mi se erőltessük rájuk a mi világnézetünket. azért még nem hülye valaki, mert más elveket vall.:)
6/9 anonim válasza:
Persze. Egyesek szerint nagyon romantikus meg erkölcsös a várakozás, szerintem meg kiábrándító és a szex nem bűn. Különben csak gyermekvárás esetén kötném össze valakivel az életem.
7/9 anonim válasza:
Vallásos ember vagyok de ha lehet ne katolikus papok mondják meg, hogy mikor kivel szexelhetek. Ha ezért a pokolra kerülök az Ő "értékrendjükben" vállalom.
8/9 anonim válasza:
Robin Hood és a fuszeklik fejedelme :)
9/9 anonim válasza:
Szerencsére ez kezd kimenni már a mai társadalomból, de még mindig vannak akik így vélekednek. Jó hülyék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!