Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amíg nem lesz mise, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg nem lesz mise, nem dugtok ti, , se", avagy éltek-e szexuális életet a házasság előtt?

Figyelt kérdés

2018. aug. 23. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Élünk szexuális életet, 4 éve. Házasság még csak tervben sincs. De tök jól megvagyunk így. Ti? :)
2018. aug. 23. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

Minden normális ember él szexuális életet házasság előtt.. akik hülyébbek azok nem.

Erre majd akkor jönnek rá amikor a szexuális életük egy kalap rohadt zöldséggel lesz egyenlő és erre rámegy a kapcsolatuk amit egy válás fog követni.

A legnagyobb felelőtlenség úgy összeházasodni valakivel, hogy nem tapasztaltátok megy egymást szexuálisan.

(Felőlem bárki a feje tetejére állhat itt és ellenkezhet, hogy nem így van, de egy párkapcsolat jó szex nélkül nem fog működni túl sokáig. Ezen nem változat az sem, ha éveket várnak egymásra.)

2018. aug. 23. 19:18
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Már hogy értve? Egymással? Vagy azon kívül?

"Eljegyzésük óta még csak 5 év telt el és ön máris vakmerőn megérinti!"

2018. aug. 23. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen

De még hajadon vagyok

24N

2018. aug. 23. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
az átlag ember él, de szerintem hülyeség lenézni egy párt azért, mert ők várnak házasságig. az ő dolguk, és senkinek nincs joga beleszólni abba, hogy ki miben hisz. ők se erőltetik ránk az ő életmódjukat, mi se erőltessük rájuk a mi világnézetünket. azért még nem hülye valaki, mert más elveket vall.:)
2018. aug. 23. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Egyesek szerint nagyon romantikus meg erkölcsös a várakozás, szerintem meg kiábrándító és a szex nem bűn. Különben csak gyermekvárás esetén kötném össze valakivel az életem.
2018. aug. 23. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Vallásos ember vagyok de ha lehet ne katolikus papok mondják meg, hogy mikor kivel szexelhetek. Ha ezért a pokolra kerülök az Ő "értékrendjükben" vállalom.
2018. aug. 23. 21:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Robin Hood és a fuszeklik fejedelme :)
2018. aug. 23. 21:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerencsére ez kezd kimenni már a mai társadalomból, de még mindig vannak akik így vélekednek. Jó hülyék. :)
2018. szept. 15. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!