Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden jó, akkor miért csinálják ezt a Pasik vagy a Nők? 24N
Annyi olyat hallok ,hogy minden téren jó a párkapcsolat,házasság
Szexuálisan is minden klappol
De mégis megcsalja az egyik fél a másikat vagy szeretőt tartanak!
De miért? Mire jó ez?!
Ismerek olyat ahol minden téren ki van elégítve a férfi de még is valami pláza macskát dönget egy hotelban
A felesége is gyönyörű csinos ,fitt ,szexuálisan nyitott akkor miért?
Azok a férfiak akik ezt csinálják azok magyarázzák már el az okát?
Ui: Ez csak elméleti kérdés ! Már annyiszor meg akartam kérdezni
Ui2: Az esetleges helyesírási hibákért bocsi!
...és csak elméletileg létezik olyan, hogy egy hosszú házasság után a nő szép és csinos és baromi jó a szex is.
Vagy egyik, vagy másik nem klappol, de legtöbbször mindkettő.
Ezt te csak gondolod, hogy minden jó. Külső szemlélőnek minden jónak tűnik, nyilván fogalmad sincs mi megy a színfalak mögött.
Honnan a viharból tudod, hogy az ismerősöd minden téren ki van elégítve? Ezt így elmondják, hogy megvolt ez is, az is, meg hogy mennyire nyitott szexuálisan a feleség?
Nem. Azt látod amit mutatnak feléd és abból vonsz le következtetéseket.
Nyilván a nő mindenben szuper, fitt, gyönyörű, csinos és még szexuálisan is nyitott!... de hát a férfi meg milyen már, hogy pláza macskát dönget. Azt mondom nem tudunk mindent.
Nő is sok félre megy amúgy, csak szólok.
Szerintem mindenki foglalkozzon a saját dolgával, arra figyeljen saját maga mit csinál, meg a saját párja.
Nálunk úgy van, hogy megbeszéltük. Imádjuk egymást, de kell egy kis változatosság. Neki is nekem is. Már csak össze kéne hozni.
40f
mert emberek vagyunk és nem akarunk tökéletes világban élni. Ha valami tökéletes, akkor keresünk olyat, ami nem az, és arra gerjedünk.
az emberi természetet nehéz megfogalmazni, megérteni meg szinte lehetetlen. az érzelmek, a vágyak és a bolondság az ami miatt megtörténik az ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!