Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha minden jó, akkor miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden jó, akkor miért csinálják ezt a Pasik vagy a Nők? 24N

Figyelt kérdés

Annyi olyat hallok ,hogy minden téren jó a párkapcsolat,házasság

Szexuálisan is minden klappol

De mégis megcsalja az egyik fél a másikat vagy szeretőt tartanak!

De miért? Mire jó ez?!

Ismerek olyat ahol minden téren ki van elégítve a férfi de még is valami pláza macskát dönget egy hotelban

A felesége is gyönyörű csinos ,fitt ,szexuálisan nyitott akkor miért?

Azok a férfiak akik ezt csinálják azok magyarázzák már el az okát?

Ui: Ez csak elméleti kérdés ! Már annyiszor meg akartam kérdezni

Ui2: Az esetleges helyesírási hibákért bocsi!

2018. aug. 21. 11:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Én kizártnak tartom, hogyha minden klappol akkor is megcsalás lesz. Én a barátnőmmel 5 éve vagyok együtt és nem lenne olyan nő aki el tudna csábítani.
2018. aug. 21. 11:04
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

...és csak elméletileg létezik olyan, hogy egy hosszú házasság után a nő szép és csinos és baromi jó a szex is.

Vagy egyik, vagy másik nem klappol, de legtöbbször mindkettő.

2018. aug. 21. 11:05
 3/15 anonim ***** válasza:
Az ilyen kapcsolatokban nyilván nem minden jó.
2018. aug. 21. 11:06
 4/15 anonim ***** válasza:
69%
Ez jó kérdés, pedig pasi vagyok de nem értettem meg az ilyen embereket én sem soha
2018. aug. 21. 11:06
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem jól gondolod, abban a kapcsolatban, ahol a minden, de minden klappol, ott nincs megcsalás, talán ezerből ha egy!!
2018. aug. 21. 11:11
 6/15 anonim ***** válasza:

Ezt te csak gondolod, hogy minden jó. Külső szemlélőnek minden jónak tűnik, nyilván fogalmad sincs mi megy a színfalak mögött.

Honnan a viharból tudod, hogy az ismerősöd minden téren ki van elégítve? Ezt így elmondják, hogy megvolt ez is, az is, meg hogy mennyire nyitott szexuálisan a feleség?

Nem. Azt látod amit mutatnak feléd és abból vonsz le következtetéseket.

Nyilván a nő mindenben szuper, fitt, gyönyörű, csinos és még szexuálisan is nyitott!... de hát a férfi meg milyen már, hogy pláza macskát dönget. Azt mondom nem tudunk mindent.

Nő is sok félre megy amúgy, csak szólok.

Szerintem mindenki foglalkozzon a saját dolgával, arra figyeljen saját maga mit csinál, meg a saját párja.

2018. aug. 21. 11:36
 7/15 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy van, hogy megbeszéltük. Imádjuk egymást, de kell egy kis változatosság. Neki is nekem is. Már csak össze kéne hozni.

40f

2018. aug. 21. 12:05
 8/15 anonim ***** válasza:

mert emberek vagyunk és nem akarunk tökéletes világban élni. Ha valami tökéletes, akkor keresünk olyat, ami nem az, és arra gerjedünk.

az emberi természetet nehéz megfogalmazni, megérteni meg szinte lehetetlen. az érzelmek, a vágyak és a bolondság az ami miatt megtörténik az ilyesmi

2018. aug. 21. 12:19
 9/15 anonim ***** válasza:
31%
Mert meguntam a férjemet, 16 év szex sok ugyanazzal az emberrel, kell a változatosság. Egy ilyen kiruccanás után megint sokáig jó a szex vele. Nem tudja hogy mitől van de nem is feszegeti a témát. 35/N
2018. aug. 21. 13:03
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek az az oka, hogy vannak olyan emberek, akik nem tudnak lehorgonyozni egy személy mellett, hanem kell nekik a változatosság. Tegyük fel, hogy van egy nagyon finom csoki, amit nagyon szeretsz. De bármennyire is finom az a csoki, nyilván nem azt az egyfajta ételt fogod fogyasztani életed hátralévő részében.
2018. aug. 21. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!