Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha minden jó, akkor miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden jó, akkor miért csinálják ezt a Pasik vagy a Nők? 24N

Figyelt kérdés

Annyi olyat hallok ,hogy minden téren jó a párkapcsolat,házasság

Szexuálisan is minden klappol

De mégis megcsalja az egyik fél a másikat vagy szeretőt tartanak!

De miért? Mire jó ez?!

Ismerek olyat ahol minden téren ki van elégítve a férfi de még is valami pláza macskát dönget egy hotelban

A felesége is gyönyörű csinos ,fitt ,szexuálisan nyitott akkor miért?

Azok a férfiak akik ezt csinálják azok magyarázzák már el az okát?

Ui: Ez csak elméleti kérdés ! Már annyiszor meg akartam kérdezni

Ui2: Az esetleges helyesírási hibákért bocsi!

2018. aug. 21. 11:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban minden hiperszuperjajdenagyonjó (ez baromi ritka eset), akkor is ott van még az, hogy nem mindenki képes monogám kapcsolatban élni.
2018. aug. 21. 13:25
 12/15 anonim ***** válasza:

1., leggyakoribb:

általában nem minden klappol...

2.:

első kapcsolat, vagy első komolyabb és akkor ha tökéletes is minden, nincs viszonyítási alap és elkezdenek ábrándozni hogy milyen lehet mással, meg kíváncsiság, egyebek

3.:

valami egyéb okok

2018. aug. 21. 15:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen ismerősöm mindkét nemből, én is kíváncsi lenné rá. Szerintem ha minden klappol, akkor a változatosság kedvéért csinálják. De nem mindig klappol minden, csak a felszínen.

Mi feleségemmel megállapodtunk, ha ilyen változatosság utáni vágyunk lenne, akkor inkább egy gruppen, mint a másik háta mögött. De eddig nem volt ilyen és remélhetőleg nem is lesz.

2018. aug. 21. 16:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Mert a vérükben van. Sok ilyen embert ismertem életem során, fiút is és lányt is. Mondták, hogy minden tökéletes és mégis megcsalják a másikat. A másik, hogy valami éppen nem tökéletes, akkor is miért kell megcsalni a másikat? A nőknél ez annyira alap. Kb. ebből áll az életem, hogy olyan lányok akarnának rám mászni, akik éppen összevesztek a barátjukkal, vagy csak szimplán egy hullámvölgyben vannak. Kb. 1-2 havonta belefutok egy ilyenbe. Ezek után meg ne legyen meg a véleményem
2018. aug. 21. 19:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Nézd, lehet, hogy neked tűnik úgy, hogy minden klappol, de az is lehet, hogy tévedsz.

Vagy a másik eset, hogy bár klappol minden, de az adott ember változatosságra vágyik. Tehát valaki újra, valaki másra. És ezt az újdonság érzését bármennyire is jó a házasság, a házastársa nem tudja megadni, aki adott esetben évek óta vele van.

Ne érts félre, nem beszélek a megcsaló fél javára, csak az okokat írtam le.

2018. aug. 21. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!