Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban/hazasságban élők, milyen gyakran szeretkeztek? Mióta vagytok együtt?
Mi 5 éve és a kezdeti napi 1-2 mostanra lecsökkent heti 3-4-re. Én többre vágynék, de hétköznap a párom elég lefáradt szokott lenni.
29N
Heti kb 4
Attól függ h hányszor találkozunk
Heti 1-2, de orálszex sűrűbben van, kb napi szinten.
4 éve vagyunk együtt
21N
A házasságunk elején szinte minden szabad időt szeretkezéssel töltöttünk.
A 15. évben már havonta csak egy két alkalommal, és azok sem voltak olyan varázslatosak mint régen.
Akkor leültünk a párommal és megbeszéltük: vagy elválnak útjaink, vagy megmentjük a házasságunkat és megnyitjuk a kapcsolatunkat. Az utóbbit választottuk, mert amúgy nagyon jól megvoltunk együtt.
A kezdeti nehézségek, viták után "beállt" a rendszer: mindenről őszintén és maradéktalanul beszélve kezdett ismét jóvá változni a kapcsolatunk.
Voltak szeretőink, egyéjszakásaink. Mindketten elkezdtünk ismét odafigyelni magunkra, eldobtam a cigit, eltűnt a sörhasam, a nejem fodrászhoz, kozmetikushoz jár - és megint nagyon kívánatos. Pláne annak tudatában, hogy ismét meg kell harcolnunk egymásért.
Aztán úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk többesben is. Visszatekintve: ez volt a legjobb döntésünk!
Nincs hazugság, sunyitás, viszont vannak hatalmas matrac-rongálások, és - láss csodát - ismét hatalmasakat tudunk szeretkezni kettesben is!
Vannak alapnormák, amiket konzekvensen betartunk, de így nagyon jól érezzük magunkat. Szeretem a nejem, semmi pénzért nem válnék - de szerintem ő sem.
Nekünk ez jött be. (mások erkölcsi aggályai teljesen hidegen hagynak, nem érdekelnek az okoskodó, kioktató erkölcscsősz észrevételek!)
az még simán lecsökkenhet heti 1-2-re is, és akár havi 1-2-re is mikor jön a terhesség+szülés+babázás
Csak adj neki még 4-5 évet!
De utána megint fel fog lángolni, csak fejleszteni kell
9 éve vagyunk együtt, 1 gyermekünk van.
Hullámzó a nemi életünk. Van, amikor úgy lángolunk, mint az elején, ilyenkor napi szinten szeretkezünk, de van, amikor stresszesebb időszakban csak havi 2-3.
Amikor kezd laposodni, akkor nem szabad hagyni, fel kell éleszteni a tüzet és a szenvedélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!