Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35+ párkapcsolatban/házasságban élő férfiak?
Meg, persze, szerintem nincs abban semmi. Ami szép, az szép.
Nejemet nem zavarja. Őt is meg szokták nézni, barátnőivel meg elemzik a pasikat.
Igen, de tovább nem megyek.
Pedig amúgy...
Igen, de ha ketten vagyunk, akkor csak szolidan. A 22-23 évesnél fiatalabbnak kinéző csajokat sem nézem meg látványosan. Néha meg rendességből elismerő tekintettel nézek meg 40 körüli nőket is meg, nekik jól szokott esni.
40F
Én lennék a kivétel..?
Nekem gyönyörű feleségem van és őt nézegetem mert mindég meg tud lepni a szépségével.
Egy ok hogy másokra ne nézzek rá , a másik viszont az hogy ő előtte sokan madárnak néztek, hülyitettek, kihasználtak, és emiatt van egyfajta megvetés a nők iránt aminek köszönhetően levegőnek nézem őket.
Továbbá itt sokan írták kislányok hogy már idegesítik őket a férfiak nézése, közeledése, így legalább én nem sértem az egójukat.
Ha mély a szerelem akkor felismerjük de nem izgat. Ha lankad a szerelem akkor izgat is.
35F
Nézni szabad.
Régi mondás: hűséget fogadtam, nem vakságot.
Ha éppen együtt vagyunk, akkor persze diszkrétebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!