Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell helyesen meglovagolni egy férfit?
Nagyon rosszul nem tudod csinalni.
Ha nagyon pici akkor akkor lassan mert kicsúszik.
Ha nagy akkor mehet ahogy bírod,nem egy fejtörő😃
Tedd a kezed a mellkasára és mozgasd kör-körösen magadat rajta, és persze közbe végezz fel-le mozgást.
42/N
Hááát, úgy láttam a régi filmekben, hogy az elegáns nők mindig úgy lovagolnak, hogy az egyik oldalon van mindkét lábuk... :)
...de lehet, hogy ebben az esetben inkább a többiek válaszát venném figyelembe az enyém helyett.
Pasiként én azt tanácsolnám, hogy
1) támaszkodj a mellkasára a fiúnak. Ez tök fontos szerintem. Nagyon szeretem, mert érzem a lány súját, és amit csinál, és szerintem úgy a nő is jobban érzi, hogy mi történik velem. Ne félj attól, hogy nehéz vagy, vagy fáj neki ha erősen nyomod, vagy ilyesmi. Merj rátámaszkodni, mert hidd el, az nagyon jó érzés a pasinak, és szerintem neked is kényelmesebb úgy. Nem is szólva arról, hogy így kevésbé fog mozgolódni alattad, és jobban átadja neked az irányítást.
2) élvezd! Ez a legfontosabb. Próbáld meg az előttem szólók leírását, főleg azt a körkörös mozgást, az a tuti, de akármit is csinálsz, az a lényeg, hogy neked jó legyen, és akkor a pasi is élvezni fogja. Ebben lehetsz önző bátran. Értem, hogy szeretnéd, ha élvezné, de szerintem ehhez azon át vezet az út, hogy TE élvezd először is. Ha látja rajtad, hogy neked jó, az nagyon be fog jönni neki. Aztán meg nagyon nehéz ám olyasmit csinálni ilyen pózban, ami ne lenne kellemes az alattad fekvőnek, szóval felejtsd el, hogy "ügyetlen lennél", vagy ilyesmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!