Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kell helyesen? Kutyapóz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell helyesen? Kutyapózban próbáltuk ki tegnap de nekem nagyon fájt a behatolás, lehet hogy nem voltam túl tág? Előtte kell másik pózt?

Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kutyapózban nagyon mélyre tud hatolni a párod, másik pózzal kellene előbb próbálkoznotok. Én már nem most vesztettem el a szüzességem, viszont ha rögtön ebben a pózban kezdünk, az kellemetlen érzés néha. Előtte általában inkább lovaglóban csináljuk, mert akkor szabályozhatom a behatolás mélységét is, illetve érzem, hogy hogyan jó nekem, majd ha már "bejárattuk" a dolgokat és elég nedves is vagyok, utána térünk rá eleinte óvatosan a kutyapózra, majd ha nincs probléma, kicsit gyorsítunk is. Ezt tudom tanácsolni neked is, hátha segít! :) 25/L
2017. jún. 21. 10:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk viszont barátnőm pont a lovaglót nem engedi első póznak, mert úgy fáj neki. Bár elég sok pózban kellemetlen neki, pedig rendesen fel van izgulva. Sőt az első orgazmus után szoktunk csak dugni
2017. jún. 21. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne döfjön a párod hirtelen nagyokat. Óvatosan, fokozatosan tolja be. Te meg jelzel neki közben ha túl hirtelen tolná mélyre.

A legfontosabb hogy figyelje a reakcióid. Te meg beszélj hozzá, hogy neked hogy jó, hogy nem.

2017. jún. 21. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Kutyapóz,lovaglópóz ezek olyanok hogy alapossan szét lehet kúr.i a csajt.. inkább missziózzatok :D állítólag a kezdőknek megfelel meg persze romantikus is :D (rajtad fekszik a pasi és lazán behatol temeg a hátára bekulcsolod a lábid..:D kellemes döféseket :D
2017. jún. 21. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
24%
Hogy tud fájni a szex?! Ennyi agyhalottat.......
2017. jún. 21. 13:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Első szexuális aktus?

Ha fáj a behatolás, akkor az alapból nem oké...nem kéne, hogy fájjon.

2017. jún. 28. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!