Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Helyesen tettem, hogy kiléptem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen tettem, hogy kiléptem a "hármasból"?

Figyelt kérdés

Üzenetváltásba keveredtem egy nős férfival. Egyszer volt találkozó egy parkban, világosban, tehát nem történt köztünk semmi.

Napi szinten beszéltünk, de arra jutottam, jobb ha kilépek ebből a "hármasból".

Már kb. fél éve megy ez a dolog. A szexet is kitárgyaltuk, és azt mondja kíván, én is őt. Nagyon....

Mégsem találkoztunk soha úgy, hogy bármi esély is legyen szexre.

Inkább ilyen lelki dolog ez szerintem.

Nekem nagyon lelkiismeret furdalásom van a feleség miatt.

Úgy gondoltam megszakítom vele a kapcsolatot.

Nagyon rossz most, hiányzik a beszélgetés vele. Mégis úgy gondolom ez a helyes döntés, közben meg nehezemre esik lemondani erről egy idegen (a feleség) miatt.

Ti mit gondoltok erről?

2017. júl. 31. 22:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
49%
Miért zavart az, hogy felesége van??
2017. júl. 31. 22:34
 2/19 anonim ***** válasza:
23%
Jól tetted, de szerintem már cseteltünk itt, meg Facebookon is. (egyedülálló 30 éves srác)
2017. júl. 31. 22:35
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Ha a felesége nem foglalkozik vele, akkor nem kellett volna...
2017. júl. 31. 22:36
 4/19 A kérdező kommentje:

1#

Mert nem szeretnék/szerettem volna belemászni egy kapcsolatba. Nem is ilyennek indult ez a dolog, csak egy ismerős volt akivel beszélgetni kezdtünk, de ide jutottunk.

2017. júl. 31. 22:37
 5/19 A kérdező kommentje:

2#

Biztosan nem, senkinek nem adok meg nevet, így kizárt a Fece :)

3#

Köszönöm. Nem foglalkozik vele ugyan, de valamiért mégiscsak együtt vannak...Úgy érzem bele betegednék ha lefeküdnék vele, a lelkiismeret miatt...

2017. júl. 31. 22:39
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jol tetted hogy kileptel ebbol az egeszből , értelmes nőnek tűnsz , biztos vagyok benne hogy bar most nehez elfelejteni de ezer masik hasonloan kedves ferfit fogsz meg talalni akiknek nincs felesegük
2017. júl. 31. 22:41
 7/19 anonim ***** válasza:
Akkor nincs miért hogy furdaljon a lelkiismereted, azért kezdett veled, mert törődésre vágyott tőled... nem kellett volna hagynod... de még meggondolhatod magad, és tedd ezt... ez nem kapcsolat, ha a nő rá se bagózik, lehet titokban csalja is..
2017. júl. 31. 22:42
 8/19 anonim ***** válasza:
Sztem más lelki üdvéért nem felelsz - ha nem Veled, akkor megteszi vki mással. Ugyanakkor _miattad_ jó, h kileptél. Te egy nagyon lelkis lány vagy - előbb utobb belezugsz es nagyon sok fájdalmat okozott volna Neked, a kapcsolatát ugyanis felrúgni nem fogja. Jól dontottel.
2017. júl. 31. 22:43
 9/19 anonim ***** válasza:

5.: Akkor nem csetelhettünk, én előfordul, hogy lányokkal cserélek Fb címet. Eddig két eset volt a sok év alatt.

Még egyszer: Jól tetted, a házasság komoly dolog, az embernek legyenek elvei. Egy elv, hogy házas emberrel nem kezdünk ki, akkor sem, ha ő kezdeményezte. És igen, normális erkölcsű embereknél a házasságban élővel létesített viszony, bűn.

Annyi egyedülálló van...

HELYESEN TETTED!

ui.: Én pl. ha a csaj azt mondja pár hónapja van pasija -nem hivatalos kapcsi-, akkor is hagyom, ha ő maga nem mászik rám, nem keres, nem erőlteti az egészet.

2017. júl. 31. 22:54
 10/19 anonim ***** válasza:

Szerintem jól döntöttél. Nem is csak azért mert az erkölcsök és az ő kapcsolatuk védelme, azt mint előttem is leírták, ha nem te, szétrombolja más. Inkább a saját védelmedben, mert te ebből nem jönnél ki jól.

Vagy dob téged a pasi, és visszamegy a mostani nőjéhez, és akkor az összes reménykedésed, ráfordított időd és érzelmed megy ki az ablakon.

Vagy megtart tartaléknak, szeretőnek, de nem hagyja el a feleségét, mert annyira nem vagy fontos, akkor kapsz több évnyi bizonytalanságot és levegőben lógást.

Vagy elhagyja és összejöttök, de akkor megkapod a nyakadba a lelkiismeretfurdalást és a feleség (ő szempontjából mindenképpen jogos) gyűlöletét.

Szerintem egyiket se élveznéd annyira.

2017. júl. 31. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!