Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen tettem, hogy kiléptem a "hármasból"?
Üzenetváltásba keveredtem egy nős férfival. Egyszer volt találkozó egy parkban, világosban, tehát nem történt köztünk semmi.
Napi szinten beszéltünk, de arra jutottam, jobb ha kilépek ebből a "hármasból".
Már kb. fél éve megy ez a dolog. A szexet is kitárgyaltuk, és azt mondja kíván, én is őt. Nagyon....
Mégsem találkoztunk soha úgy, hogy bármi esély is legyen szexre.
Inkább ilyen lelki dolog ez szerintem.
Nekem nagyon lelkiismeret furdalásom van a feleség miatt.
Úgy gondoltam megszakítom vele a kapcsolatot.
Nagyon rossz most, hiányzik a beszélgetés vele. Mégis úgy gondolom ez a helyes döntés, közben meg nehezemre esik lemondani erről egy idegen (a feleség) miatt.
Ti mit gondoltok erről?
1#
Mert nem szeretnék/szerettem volna belemászni egy kapcsolatba. Nem is ilyennek indult ez a dolog, csak egy ismerős volt akivel beszélgetni kezdtünk, de ide jutottunk.
2#
Biztosan nem, senkinek nem adok meg nevet, így kizárt a Fece :)
3#
Köszönöm. Nem foglalkozik vele ugyan, de valamiért mégiscsak együtt vannak...Úgy érzem bele betegednék ha lefeküdnék vele, a lelkiismeret miatt...
5.: Akkor nem csetelhettünk, én előfordul, hogy lányokkal cserélek Fb címet. Eddig két eset volt a sok év alatt.
Még egyszer: Jól tetted, a házasság komoly dolog, az embernek legyenek elvei. Egy elv, hogy házas emberrel nem kezdünk ki, akkor sem, ha ő kezdeményezte. És igen, normális erkölcsű embereknél a házasságban élővel létesített viszony, bűn.
Annyi egyedülálló van...
HELYESEN TETTED!
ui.: Én pl. ha a csaj azt mondja pár hónapja van pasija -nem hivatalos kapcsi-, akkor is hagyom, ha ő maga nem mászik rám, nem keres, nem erőlteti az egészet.
Szerintem jól döntöttél. Nem is csak azért mert az erkölcsök és az ő kapcsolatuk védelme, azt mint előttem is leírták, ha nem te, szétrombolja más. Inkább a saját védelmedben, mert te ebből nem jönnél ki jól.
Vagy dob téged a pasi, és visszamegy a mostani nőjéhez, és akkor az összes reménykedésed, ráfordított időd és érzelmed megy ki az ablakon.
Vagy megtart tartaléknak, szeretőnek, de nem hagyja el a feleségét, mert annyira nem vagy fontos, akkor kapsz több évnyi bizonytalanságot és levegőben lógást.
Vagy elhagyja és összejöttök, de akkor megkapod a nyakadba a lelkiismeretfurdalást és a feleség (ő szempontjából mindenképpen jogos) gyűlöletét.
Szerintem egyiket se élveznéd annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!