Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Helyesen tettem, hogy kiléptem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen tettem, hogy kiléptem a "hármasból"?

Figyelt kérdés

Üzenetváltásba keveredtem egy nős férfival. Egyszer volt találkozó egy parkban, világosban, tehát nem történt köztünk semmi.

Napi szinten beszéltünk, de arra jutottam, jobb ha kilépek ebből a "hármasból".

Már kb. fél éve megy ez a dolog. A szexet is kitárgyaltuk, és azt mondja kíván, én is őt. Nagyon....

Mégsem találkoztunk soha úgy, hogy bármi esély is legyen szexre.

Inkább ilyen lelki dolog ez szerintem.

Nekem nagyon lelkiismeret furdalásom van a feleség miatt.

Úgy gondoltam megszakítom vele a kapcsolatot.

Nagyon rossz most, hiányzik a beszélgetés vele. Mégis úgy gondolom ez a helyes döntés, közben meg nehezemre esik lemondani erről egy idegen (a feleség) miatt.

Ti mit gondoltok erről?

2017. júl. 31. 22:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

NEM! Ha a felesége törődne vele, akkor esélyed sem lett volna megismerni.

Te most egy olyan ember miatt (felesége) rúgtál bele még egyet, aki már régóta rugdossa.

A nős férfiakat a világ legszebb nője sem tudja elcsábítani a törődő feleségüktől. Ha tele van a hasa, és üres a zacsija, akkor képtelen félre lépni, és lusta is hozzá. Egy valaki kergethette csak hozzád, a felsége. Legyen neki lelkifurdalása.

Olyan nagy divat, a kidobott kutyákat örökbe fogadni. Akkor miért kell a "kivert kutyákba" még bele is rúgni?

Szerintem inkább azért legyen lelkiismeret furdalásod, mert bele rúgtál egy földön fekvő emberbe.

Ha nem akarsz vele lenni, akkor dobd ki, különben meg ne gyötörd magadat is más miatt.

A feleségének nem kell, de neked igen. Viszont lehet hogy eljátszottad a bizalmát ezzel, és így nem lesz vissza út. De azért próbáld meg.

2017. aug. 1. 00:51
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Az a ferfi akinek felesége van azért nincs gyámság alatt es senkinek nem a tulajdona, hogy tartózkodni kelljen még az érintésétől is.

A feleség léte vagy nemléte ne befolyásoljon a dontesedben.

2017. aug. 2. 19:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A faszinak kell, hogy lelkifurkája legyen, mert kikacsint a felesége mellett. Én már feküdtem le házas nővel, de nem érdekelt, hogy van férje. Nekem nem volt párom, nem nekem kell hűnek lennem.
2017. aug. 2. 20:02
 14/19 A kérdező kommentje:

Hát az igaz, hogy nem nekem kell hűnek lennem, én független vagyok.

De hiába akar félrelépni, ha nem talál(na) olyat akivel megtegye.

Sajnálom a férfit is, mert tudom, hogy szeretett velem beszélgetni, és én is vele.

Már nem tudom, úgy volt jobb, hogy beszéltünk vagy így hogy megszakítottuk a kapcsolatot. Hiányzik...

2017. aug. 2. 22:02
 15/19 anonim ***** válasza:

#11 Most nehogy már a pasit kezdjük el sajnálni...ha most annyira borzalmas is a felesége, azért vette el elvileg, mert valamikor szerette. Akkor tisztelje már annyira, hogy ha nem is tudja vagy akarja megmenteni a kapcsolatot, egyenes ember módjára beadja a válókeresetet, megmondja a feleségnek hogy ennyi volt, és utána kezd el csajozni. 2017 van, semmi nem kötelezi hogy benne maradjon egy rossz kapcsolatban.

Persze ha bántalmazó a kapcsolat, az más kérdés, de akkor a kérdező arról biztosan tudna, és figyelembe venné, valamint megemlítette volna nekünk is.

2017. aug. 3. 07:48
 16/19 anonim ***** válasza:

#15 Már vártam a femináci támadást. Soha ne menj férjhez!

#14 Lesz akivel félre tud lépni, nem kell féltened. Inkább csak az a kérdés, hogy akarod-e hogy veled tegye meg?

2017. aug. 4. 00:37
 17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon jó lenne vele. De! Mégsem alakítjuk úgy hogy legyen rá alkalmunk. Talán pont azért nem, mert tudjuk, ha lenne rá alkalom, meg is tennénk.
2017. aug. 4. 00:55
 18/19 anonim ***** válasza:
#17 Akkor tegyétek meg! Még jól is elsülhet.
2017. aug. 4. 22:34
 19/19 anonim ***** válasza:
#16 az miért femináci, hogy szerintem nem elfogadható, ha a férj tartósan csalja a feleségét? Ha a kérdező pasi lenne, a "párja" férjezett nő, nemtörődöm férjjel, akkor is ugyanezt mondtam volna
2017. aug. 5. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!