Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell helyesen feltenni a gumit?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy lattam a dobozon is hogy mutatja hogy megkell fogni a veget ,gondolom hogy ne menjen be levego,de nem vagyok bisztos,illetve az is erdekelne hogy baj-e ha nincs megfogva a vege,milyen kovetkezmenye lehet ?
Elore is koszonom a valaszokat
2017. aug. 29. 12:55
1/7 anonim válasza:
Igen, meg kell fogni, mert ha levegős, könnyebben szakad. Illetve arra figyelj, hogy kívül legyen a feltekert rész, hogy le tudd tekerni.
2/7 anonim válasza:
Kibontod, rárakod a péniszed hegyére (megfelelő oldallal), egyik kézzel összecsíped az "ondótartályt", másikkal letekered.
Nem árt, ha "bevetés előtt" 1-2-vel próbát teszel.
3/7 anonim válasza:
Ott van az Óvszeres dobozban egy papír rajzocskákkal.
A végét ahol az ondógyűjtő van össze csíped hogy ne szoruljon oda a levegő.
És a merev kemény farkadra rakod és görgeted le. Utàna elengeded
4/7 anonim válasza:
Ha nem fogod le akkor levegő megy alá és kiszakadhat
5/7 anonim válasza:
én se tudom és eszközöm sincs hozzá ezért viszem gumishoz a kocsit
6/7 anonim válasza:
Illetve érdemes vásárlás előtt megnézni a gumi méretét,hogy ne járj úgy,mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!