Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy kell helyesen feltenni a...

Hogy kell helyesen feltenni a hüvelytablettát?

Figyelt kérdés

Mindenféle pózt próbáltam már, de egyszerűen nem találom a hüvelynyilásom, olyan mintha zárt lenne az egész. A legvégén van egy ilyen kis lyukszerűség, de az annyira kicsi és az se olyan mély, oda próbáltam bedugni de reggel egészben kijött. Szóval nem tudom hogy az e hüvelynyilásom.

Hol keressem, a közepén vagy a végbélnyilás felöli részen?

Szűz vagyok.

2017. jún. 17. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak 2 lyuk van,vagyis 2 lehetőség.Az egyik a végbélnyílásod, a másik a hüvelyed.Addig tolod az ujjad a tablettával felfelé,amíg csak tudod.

Próbáld meg hanyatt fekve,lefekvés előtt.

2017. jún. 17. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tanulmányozd ezt az ábrát, aztán magadat tükörrel. Meglesz az :)

2017. jún. 17. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem sikerült csak a képet linkelni, de ott van a cikkben.
2017. jún. 17. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Három nyílásod van, a férfiaknak kettő. Fogj egy kis tükröt a kezedbe, és tartsd oda: fentről lefelé haladva sorrendben a következők: húgycső nyílása, hüvely nyílása, legalul a végbél nyílása. A hüvelytablettát a nőgyógyászodnak kellett volna elmondani, hogyan kell felhelyezni helyesen. Este amikor már megmosakodtál, ha nem szoktál, akkor most mindenképp tedd meg: alulról mosakodj meg, majd készítsd magad mellé egy kéztörlő kendőt, és a hüvelytablettát, az ágyban fekvő helyzetben húzd fel a lábad, vedd ki a tablettát a csomagolásból, és helyezd fel olyan mélyen, amilyen mélyen csak tudod a hüvelyedbe. Utána töröld meg a kezed az oda készített törlő kendőbe (vagy kérj meg valakit, hogy vigye ki a lavórt, és a törölközőt, amibe kezet mostál), és az a lényeg, hogy utána már ne kelj fel. Mert különben lejjebb csúszik a tabletta. MARADJ FEKVŐ HELYZETBEN!
2017. jún. 17. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a fürdőbe szoktam ülőhelyzetbe feltenni.Lerakok a földre egy törcsit nekidőlök a kádnak és felhúzom a lábaimat.Így mélyebbre tudom tenni és utána rögtön kezet tudok mosni.Előtte kicsit vizezd be a tablettát,így a felhelyezés is könnyebb lesz és feloldódni is könnyebben fog.
2017. jún. 17. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!