Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gombapéniszt hogy kell helyesen lemérni?
Figyelt kérdés
A makkom jó sokkal vastagabb, mint a péniszem törzse. Ilyen esetben melyiket kell lemérni és melyik adatom szerint tegyem fel a kérdést hogy elég vastag-e?2018. febr. 12. 06:03
2/12 anonim válasza:
...és gombaházakban lakunk. salalalalallla Nótata, Hami , Tréfi , Okoska (énekeld te is).
3/12 anonim válasza:
Nem azért, de az meg hogy néz ki? :D Minden esetre szerintem mérd le mindkettőt, és add meg mindkettő adatát, és kész.
4/12 anonim válasza:
Centiméterenként leméred és átlagolsz.
5/12 anonim válasza:
Szerintem ne akard magadnak, mert veszélyes. Vidd el gombaszakértőhöz. :D
6/12 anonim válasza:
egyszerű, szúrd bele tövig a földbe a farkad, húzd ki, és mérd meg a lyukat.
8/12 anonim válasza:
Mindegy de a kérdés mindenképp jöjjön. Kell így hétfőn a szokásos heti vastageamonyom kérdés.
9/12 Lacás1976 válasza:
Szereztél nekem egy kis vidámságot a kérdéseddel (megnéhány válaszíró hozzászólásával) ezen a rusnya esős reggelen :)
Mérd le a tövénél azt ird meg a lánynak vagy fiúnak hogy a makkom vastagabb ennyi.
Tehetnél fel képet is róla hogy lássuk mennyire nagy a makkod.
10/12 anonim válasza:
Képet pliz! Addigis elképzelem ahogy szájjal kényeztetem! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!