Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert ilyen undoritoak a ferfiak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen undoritoak a ferfiak?

Figyelt kérdés
Mostanaban azt veszem eszre hogy egyre jobban undorodom szinte mindtol. A szemelyiseguktol. Hogy kepesek lanyokat ugy megnezni utcan koztuk engem is mintha csodat latnanak. Kocsibol kibamulva szinte tatott szajjal. Es egyebkent is ez a lanyokat nagyon durvan megnezes szerintem annyira de annyira taszito. Es eddig kb.ahany ferfival/fiuval talalkoztam mind csinalta. Megis miert? Nem lehet normalisan rapillantani valakire es kesz? Miert kell a lelket is kibamulni? Raadasul tobben ugy hogy melletuk van a parjuk/feleseguk. Szanalmas.
2018. aug. 20. 20:28
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Azt írja az egyik komment:

Nice and flat :D

2018. aug. 22. 21:43
 42/43 anonim ***** válasza:

Én soha nem voltam bámulós fajta. De tény, hogy a 90%-a a férfiaknak ilyen. De ettől nem undorítóak lesznek, csak kicsit egyszerűek, hogy finoman fogalmazzak. E mellett a nők ugyan ezt csinálják, csak a legtöbbször diszkrétebben. Ezt részben te is írtad. Mint mondtam egyszerűbbek lesznek ettől. De ha magával a ténnyel van bajod, hogy egyáltalában rápillantanak valakire, akkor magadtól is undorodhatsz.

1 hete mentem haza a buszon, éppen lement a nap. Az utcán a kertvárosban az egyik kerítésnél állt 2 csávó. Az egyik félmeztelen volt és itt jön be az, hogy már lement a nap. Egy lámpa alatt álltak és bár esett rájuk fény, hogy lehessen őket látni, de nem világítottak annyira, így ha nem figyeli az ember a buszról nem tűntek volna fel. Az egyik félmeztelen volt és el kell ismerni, tényleg jó teste volt, de nem éppen előnyös feje. Én nekem elég volt a másodperc tört része, hogy elemezzem a történteket, így azon nyomban az első ülésnél előttem lévő üvegre néztem, ahonnan tökéletesen lehetett látni a mögöttem ülő összes lány reakcióját. Akkor azt hiszem ott okádó maratont rendezhettél volna ilyen alapon

2018. aug. 28. 16:57
 43/43 A kérdező kommentje:
Nem a megnezesrol van szo. Hanem a bamularol a ketto kozott rohadtsok a kulonbseg. Es a nok es a ferfiak tobbsege kozott pont ez a kulonbseg hogy koztunk sokan kepesek diszkreten es normalis szinten uzni a dolgokat koztuk meg sokan nem. Kivetelek persze vannak.
2018. aug. 28. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!