Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen undoritoak a ferfiak?
Azt írja az egyik komment:
Nice and flat :D
Én soha nem voltam bámulós fajta. De tény, hogy a 90%-a a férfiaknak ilyen. De ettől nem undorítóak lesznek, csak kicsit egyszerűek, hogy finoman fogalmazzak. E mellett a nők ugyan ezt csinálják, csak a legtöbbször diszkrétebben. Ezt részben te is írtad. Mint mondtam egyszerűbbek lesznek ettől. De ha magával a ténnyel van bajod, hogy egyáltalában rápillantanak valakire, akkor magadtól is undorodhatsz.
1 hete mentem haza a buszon, éppen lement a nap. Az utcán a kertvárosban az egyik kerítésnél állt 2 csávó. Az egyik félmeztelen volt és itt jön be az, hogy már lement a nap. Egy lámpa alatt álltak és bár esett rájuk fény, hogy lehessen őket látni, de nem világítottak annyira, így ha nem figyeli az ember a buszról nem tűntek volna fel. Az egyik félmeztelen volt és el kell ismerni, tényleg jó teste volt, de nem éppen előnyös feje. Én nekem elég volt a másodperc tört része, hogy elemezzem a történteket, így azon nyomban az első ülésnél előttem lévő üvegre néztem, ahonnan tökéletesen lehetett látni a mögöttem ülő összes lány reakcióját. Akkor azt hiszem ott okádó maratont rendezhettél volna ilyen alapon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!