Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert ilyen undoritoak a ferfiak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen undoritoak a ferfiak?

Figyelt kérdés
Mostanaban azt veszem eszre hogy egyre jobban undorodom szinte mindtol. A szemelyiseguktol. Hogy kepesek lanyokat ugy megnezni utcan koztuk engem is mintha csodat latnanak. Kocsibol kibamulva szinte tatott szajjal. Es egyebkent is ez a lanyokat nagyon durvan megnezes szerintem annyira de annyira taszito. Es eddig kb.ahany ferfival/fiuval talalkoztam mind csinalta. Megis miert? Nem lehet normalisan rapillantani valakire es kesz? Miert kell a lelket is kibamulni? Raadasul tobben ugy hogy melletuk van a parjuk/feleseguk. Szanalmas.
2018. aug. 20. 20:28
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
74%
Mert az emberek majomivadékok.
2018. aug. 21. 00:02
 32/43 he84 ***** válasza:
Ez a férfiaknál nagyrészt ösztön és kíváncsiság, amit nem minden férfi tud uralni. Az meg kérdés, aki igen, az hoyan és mennyire teszi. Meg ahogy mások is mondták, a nők is megbámunlnak férfiakat. Ha valaki túl feltűnően teszi, az tényleg nem jó és nem jó akkor se, ha van párja épp, vagy legalább ne a párja előtt csinálja, hnem vele foglalkozzon, főleg ha vele van. Szóval ebben nagyrészt egyetértek veled, de a többiben nem. Ha valaki minimálisan megnéz, az nem olyan rossz és inkább örülni kéne neki.
2018. aug. 21. 01:47
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Mikor engem megnéznek én csak mosolygok rajtuk :) nem zavar örülj neki

20l

2018. aug. 21. 11:14
 34/43 he84 ***** válasza:
És még annyitm, ha túl feltűnően és füttyögve csinálják, na az már undorító. Meg hogyha fizikailag le akarnának rohanni, molesztálni, az is rossz.
2018. aug. 21. 15:20
 35/43 A kérdező kommentje:
En nem mosolyogni szoktam hanem kirohogni oket...nem azt aki csak siman ramnez megnez. Hanem aki mar ugy nez ram mintha csodat latna. Na az szanalmas. Es ki is rohogom.
2018. aug. 21. 20:42
 36/43 A kérdező kommentje:
29-es. Gratulalok az ertelmes es intelligens valaszhoz. Leirt teged. Nem azzal van a bajom ha hiszed hanem hogy ramneznek. Hanem amikor a belsom is kibamuljak vagy mar olyan feltunoen neznek hogy az nekem faj.
2018. aug. 21. 20:46
 37/43 anonim ***** válasza:
50%
Sztem te egy ocsmány kiscsaj vagy, akit kutya nem néz meg, és itt éli ki a frusztrációit a férfiakon... :)
2018. aug. 21. 21:16
 38/43 A kérdező kommentje:
37-es. Hat ha neked ettol jobb napod lett egezsegedrexd ocsmanynak boven nem mondanam magam dehat gondolom neked egy modell se eleg szep. Persze te biztos halal jo pasi vagyxd
2018. aug. 21. 21:26
 39/43 anonim ***** válasza:
Most hogy ezt a shit testet kiírtad magadból,megrándult a méhed kedves?
2018. aug. 22. 06:18
 40/43 anonim ***** válasza:
53%

haha!

ez jutott eszembe a kérdésről:)

https://www.youtube.com/watch?v=ZPghhokaZdA

2018. aug. 22. 21:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!