Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek néha nem undorítóak a férfiak?!
22 éves pasi vagyok, és hálát adok nagyonis az evolúciónak, és a géneknek, hogy vonzódnak a nők a férfiakhoz.
Most lehet, hogy én vagyok zavaros, de egyszerűen undorítónak találok minden pasit.
Izzadnak (mert minden pasi izzad) büdösek, szőrösek, (a lábán azért szinte mindenki) seggük kb nulla.
izomzat terén vékony szikár, vagy husis.
Egyszerűen összehasonlíthatatlan egy gyönyörű női testel, a pici kerek popo, egyszerűen mindnehol feszes bőr, totál szőrtelen test, imádnivaló bőrfelület, hamvas, puha, finom, formás kerek mellek.
Sokszor elgondolkozom, hogy ha én nő lennék (elég hülyeségek fele elmélkedek néha XD) egészbiztosan leszbi volnák!
egyszerűen undorodom már a férfi szó hallatán is.
agyalni csak annyit agyalok, hogy mennyire jó dolog ez, és mekkora sz*rba volna mindenki ha nem így lenne.
az a baj, hogy tul sok dolgot vesznek már az emberek természetesnek, meg genetikának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!