Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek néha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek néha nem undorítóak a férfiak?!

Figyelt kérdés

22 éves pasi vagyok, és hálát adok nagyonis az evolúciónak, és a géneknek, hogy vonzódnak a nők a férfiakhoz.

Most lehet, hogy én vagyok zavaros, de egyszerűen undorítónak találok minden pasit.

Izzadnak (mert minden pasi izzad) büdösek, szőrösek, (a lábán azért szinte mindenki) seggük kb nulla.

izomzat terén vékony szikár, vagy husis.

Egyszerűen összehasonlíthatatlan egy gyönyörű női testel, a pici kerek popo, egyszerűen mindnehol feszes bőr, totál szőrtelen test, imádnivaló bőrfelület, hamvas, puha, finom, formás kerek mellek.

Sokszor elgondolkozom, hogy ha én nő lennék (elég hülyeségek fele elmélkedek néha XD) egészbiztosan leszbi volnák!

egyszerűen undorodom már a férfi szó hallatán is.

2013. jún. 20. 07:35
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
83%

-egy nő is izzad és büdös ha nem ápolja magát

- szerintem te elájulnál egy valódi nő láttán, aki egyszer kihagyná kozmetikust vagy nem borotválná magát

-ugyan úgy lehetnek véznák, vagy husisak

2013. jún. 20. 08:18
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

én is fiúként egyre több kövér vagy cingár gyereket látok, és azok verik a mellüket hogy mien faszák. de nemtom mire.

amúgy én se állhatom ki az idzadást, én ha idzadok érzem, de nemtom hogy aki faszán bebüdösödik az nem érzi magán? és lányok nektek nem taszító egy idzadt férfi pl a buszon? (pedig jól néz ki)

2013. jún. 20. 08:29
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, te 100%-ig heteroszexuális vagy :)

Persze hogy vonzódunk, ahogy előttem is írták így vagyunk kitalálva:)

2013. jún. 20. 08:32
 14/42 anonim ***** válasza:
26%
Legalább nem kerülsz a pokolba homárkodásért!
2013. jún. 20. 09:38
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy te és az ismerőseid igénytelenek, attól még nem minden férfi az.
2013. jún. 20. 09:50
 16/42 anonim ***** válasza:

hát nekem van egy haverom, akivel ha úgy hozná a sors, hogy egy bevállalós csajt megismernénk, akkor pl osztoznék a csajon...ez sokak számára teljesen elfogadott, sztem ez átlép bizonyos intimszférát, valakik szerint pedig buzulás...

-ez még nem kapcsolódik annyira a témához, amíg hozzá nem teszem, hogy ez a haver kb olyan, mint én, szóval nem hagyja el magát, de nem is divathomár (vagyis, ha csaj lennék vagy ő lenne csaj, akkor bejönne)

2013. jún. 20. 10:07
 17/42 anonim ***** válasza:
*volnék
2013. jún. 20. 10:30
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Neked sincs csajod, az is biztos! Ha meg hetero vagy, mit gondolkozol ezen hogy milyenek a férfiak?(Gyanús vagy te...)
2013. jún. 20. 11:37
 19/42 anonim válasza:
100%

"egyszerűen mindnehol feszes bőr, totál szőrtelen test"

Szerintem kicsit álomvilágban élsz...

A nők ugyanannyira lehetnek elhanyagoltak, mint a férfiak, ha nem foglalkoznak a külsejükkel... és nem is születnek szőrtelenül :D Viszont a férfiaknál se törvényszerű, hogy mindegyikük igénytelen legyen, egy férfi is adhat a megjelenésére, legalábbis annyit, hogy ne legyen büdös (létezik dezodor is), koszos, rosszul öltözött. Különben meg, a teremtés úgy találta ki, hogy a feminin és maszkulin jegyek vonzzák egymást, természetes, hogy egy törékenyebb nőt, a nagyobb, erősebb férfitest vonz :)

2013. jún. 20. 12:11
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Basszus..egy nő is lehet legalább olyan büdös, mint egy pasi. Bocs, de nem csak a magam nevében beszélek, hanem amit tapasztalok..tudod te milyen büdös lesz az ember lába egy harisnyában? Ezért sokszor nem is értem, mikor a filmekben a pasi leveszi a nőről a magassarkút és a harisnyás lábát csókolgatja. Ez csak illúzió, a valóságban meghalna:D

Aztán ott van a szőrzet..nekem pl. 3 naponta visszanő a hónaljon, mert ott csak borotválom. Ha egy csaj elhanyagolja egy hétig, olyan lesz, mint a jeti. Van, akinek van bajsza is és azt gyantáztatja..a legjobb csajokról nem is gondolnád, pedig elég gyakori.

Nehogy azt gondold, hogy a nők virágillattal és hamvasbarack bőrrel születnek.

2013. jún. 20. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!